Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 sep 2015 - Anul XX, nr. 220 (6032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Căutaţi de poliţie

Mandate de arestare în lipsă pe numele fraţilor Maruseac, căutaţi pentru răfuiala din centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, plus încă două mandate de arestare în lipsă, acesta este bilanţul în cazul grupului de tineri puşi sub acuzare pentru o gravă agresiune comisă în centrul Sucevei la finele lunii iulie a acestui an. Dacă Cezar Cojinschi, în vârstă de 27 de ani, din satul Sf. Ilie, comuna Şcheia, Adrian Aursulesei, în vârstă de 36 de ani, şi Ştefăniţă Bujorean, în vârstă de 28 de ani, ambii din Suceava, sunt după gratii, arestaţi preventiv pentru 30 de zile, Beniamin Mircea Maruseac, în vârstă de 21 de ani, şi Andrei Orest Maruseac, în vârstă de 30 de ani, au primit mandate de arestare în lipsă. Asta pentru că nu au fost găsiţi de anchetatori în urma percheziţiilor efectuate vinerea trecută. În aceste condiţii, urmează a fi demarate procedurile de dare în urmărire a acestora.

Cei cinci sunt cercetaţi pentru infracţiunile de „lovire sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, pentru o agresiune comisă pe 25 iulie, în parcul central al Sucevei. În dimineaţa acelei zile, un tânăr în vârstă de 33 de ani, Florin Ş., a fost găsit pe o alee din parcul de peste drum de Prefectura Suceava, cu faţa tumefiată şi plină de sânge.

El a suferit o fractură de piramidă nazală şi una de masiv facial, plus multiple alte traumatisme severe, majoritatea la nivelul capului, care au necesitat 30 de zile de îngrijiri medicale.

Din anchetă a rezultat că victima a avut, într-un club din Suceava, o altercaţie cu unul dintre inculpaţi, Cezar Cojinschi, care şi-a chemat gaşca la faţa locului.

A urmat o răzbunare sângeroasă. Victima a fost blocată cu două maşini şi urmărită prin parcul central al Sucevei. La un moment dat, tânărul urmărit s-a împiedicat şi a căzut, moment în care agresorii au tăbărât pe el cu pumnii, picioarele şi cu obiecte contondente.

O parte din cei cinci agresori mai au la activ fapte cu violenţă. De altfel, anchetatorii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au adunat probatoriu din care rezultă că cei cinci au încercat, prin agresiuni şi acţiuni de intimidare, să se impună ca o grupare dominantă, care să răspândească frica în mediile pe care le frecventau.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mandate de arestare în lipsă pe numele fraţilor Maruseac, căutaţi pentru răfuiala din centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 2920 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mandate de arestare în lipsă pe numele fraţilor Maruseac, căutaţi pentru răfuiala din centrul Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei