Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 ian 2015 - Anul XX, nr. 3 (5815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Una din zilele acelea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Abia ce se terminase 2014, despre care convenisem că a fost un an bizar, mai ales în fotbal, că 2015 a ţinut să înceapă cu una dintre zilele alea care se însemnează în calendar. Acea etapă când Real şi Barcelona iau amândouă bătaie! Ce vrea să însemne asta, ce mesaj încearcă să ne transmită acest 2015?! Ne-a luat aşa tare, din prima, nici nu ne-am dezmeticit bine după Revelion, n-au apucat să ne omenească nici sfinţii Ion (să ne trăiască, la mai mare!).  În fine, dacă aşa a crezut de cuviinţă noul an să ne întâmpine, să fie primit.

Mai întâi, Realul a vizitat Valencia şi la pauză era cel mai scontat scor, 1-0 pentru madrileni, ba chiar şi cel mai scontat marcator. Nu vi-l spun, vă las să vă perpeliţi… Pe urmă, surpriză în repriză. Gazdele au scos ambiţia de la naftalină, în timp ce băieţii lui Ancelotti mergeau cam pe burtă, ar fi vrut să câştige fără să se întrebuinţeze prea mult. Ronaldo a fost cel mai grăitor exemplu, s-a izolat pe stânga şi a aşteptat de la ceilalţi, că el îşi făcuse treaba. Na, că l-am deconspirat. Valencia a întors meciul prin golul unui fundaş care nu mai înscrisese de ani buni în La Liga, Barragan, apoi alt fundaş, Otamendi, a plasat o lovitură de cap pentru care l-a invidiat şi omologul său Sergio Ramos.

Timp de două ore, rivalii de la Barcelona şi-au frecat mâinile de satisfacţie, apoi au coborât în iarbă, la San Sebastian. Fără Messi şi Neymar, lăsaţi pe bancă de Luis Enrique! Mda, să vedem, mi-am zis. Şi catalanilor nu le-a luat decât un minut şi puţin până să-şi bage mingea în poartă, o lovitură imparabilă de cap a lui Jordi Alba. Atunci s-a petrecut un moment simpatic pe banca Barcelonei, surprins de una dintre camere. Neymar îi spune lui Messi “calienta”, adică să se încălzească, făcând şi un gest elocvent. Ambii se amuză şi continuă să privească meciul. Bineînţeles, gestul a fost interpretat în presa noastră de specialitate ca unul de persiflare a antrenorului, dar mie nu mi s-a părut răutăcios, mai degrabă o firească aplecare spre glumă a unor tineri. Care au intrat după pauză, dar au făcut-o tot în glumă, una mai proastă de data asta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Una din zilele acelea.
 Vizualizări articol: 1437 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Una din zilele acelea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei