Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 feb 2012 - Anul XVII, nr. 47 (4952)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Stan Pățitul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noroc că s-a amânat campionatul cu o săptămână, astfel a apucat Gigi Becali să-l ierte pe Tătăruşanu, deși timp ar mai fi destul să se mai sucească de vreo două ori. Dar, dacă tot l-a iertat și l-a asigurat că va rămâne titular, n-ar fi interesant ca Ilie Stan să înceapă cu Stanca la Mioveni? Săracul Ilie Stan, după ce că îl cam chinuie cuvântul, mai trebuie să fie atent să nu scape vreun porumbel de altă natură decât gramaticală. La scurt timp după meciul din Olanda, o reporteriță îi spune că șeful suprem a decretat deja, cu viteza-i recunoscută, că Tătărușanu nu va mai juca la Steaua, iar Stan apucă să spună ”e pă...ăăă”, după care își înghite la timp vorbele. Căci ar fi fost o aroganță maximă să spună că e părerea lui. După care află că la loc comanda. Păi cum să-ți faci meseria, aia multă-puțină pe care o știi, în condițiile astea?! Toată compasiunea pentru Ilie Stan, dar, se știe, Steaua nu se refuză! În ceea ce-l privește pe Gigi Becali, ca să vezi, se ”cuplează” cu Elena Udrea tocmai acum, când pentru verii săi s-au cerut ani de pușcărie cu două cifre. Încurcate sunt căile domnilor Becali!
În fine, campionatul va începe, ce bine!, și cu alte echipe decât Steaua. Iată, aflăm că la stadionul lui Dinamo a cedat acoperișul. Serios, avea acoperiș?! Iar într-un ziar de specialitate ni se anunță o ”superlovitură pentru CFR”, transferul lui Liviu Ganea de la Dinamo. De acord, superlovitură, dar una primită în plin de clujeni! Totuși, puțintică răbdare cu liga, până atunci avem meci cu Uruguayul. Chiar dacă până acum n-a fost bătaie pe bilete, cred că adevărații pasionați nu pot rata tripleta Suarez-Cavani-Forlan. Se pare că avem și noi ce să le opunem, fiindcă de la conferința de presă a lui Victor Pițurcă am aflat că Marica, ”la ce calități are, e peste Huntelaar”! Într-adevăr, Marica e mai frumos.
În încheiere, dați-mi voie să apreciez exactitatea statistică a comentatorului de la ȚSKA Moscova - Real Madrid, care a spus că Real-ul a luat gol la o fază în care în 9% cazuri din 10 nu se întâmplă nimic. Se mai întâmplă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stan Pățitul.
 Vizualizări articol: 1011 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stan Pățitul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei