Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 145 (5352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aproape jumătate dintre femei se machiază la volan. Câte accidente sunt provocate din această cauză

Un sondaj arată că aproape jumătate dintre femei se machiază în timp ce se află la volan, chiar dacă sunt conştiente de pericolul implicat, motivul principal invocat fiind presiunea timpului.

43 la sută dintre femeile din Marea Britanie care au participat la sondaj au spus că obişnuiesc să se machieze când se află în trafic, chiar dacă sunt conştiente că fac un lucru periculos, în timp ce 46 la sută recurg doar la mici retuşuri, cel mai adesea când se află la semafoare sau la cozi, scrie Daily Mail.

Potrivit estimărilor făcute de asiguratori, 450.000 de accidente sunt cauzate în fiecare an de femeile care sunt distrase la volan de aplicarea machiajului.

Sondajul, la care au participat 1.000 de femei din Marea Britanie, mai arată că numai 14 la sută dintre ele consideră că aplicarea machiajului în timp ce se află la volan le afectează atenţia acordată condusului.

Femeile folosesc cel mai des gloss de buze, rimel şi ruj în autoturism, iar principalul motiv pe care l-au invocat pentru aplicarea machiajului la volan este presiunea timpului, spunând că se grăbesc pentru că nu s-au trezit la timp şi nu s-au putut pregăti înainte să plece de acasă.

Din cauza grabei femeile obişnuiesc să se ocupe de machiaj în timp ce se află pe drum în mai multe mijloace de transport, nu neapărat în timp ce se află la volan în autoturismul personal: 63 la sută dintre respondente aplică machiaj când se află în tren, iar 43 la sută fac acest lucru când se află în autobuz.

În ceea ce priveşte timpul pe care îl petrec aplicând machiaj, 21 la sută dintre femei acordă doar cinci minute acestei activităţi când sunt pe drum, 42 la sută se machiază în 10 minute, iar 22 la sută în 20 de minute.

Există şi femei care petrec jumătate de oră aplicând machiaj, în proporţie de 10 la sută, în timp ce doar 5 la sută dintre femei nu se machiază deloc înainte să plece la locul de muncă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape jumătate dintre femei se machiază la volan. Câte accidente sunt provocate din această cauză.
 Vizualizări articol: 593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape jumătate dintre femei se machiază la volan. Câte accidente sunt provocate din această cauză0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei