Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 37 (5244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eventim: Aproximativ 60% dintre cumpărătorii de bilete pentru spectacole sunt femei

 

Femeile sunt campioane la cumpărături şi când vine vorba despre bilete la spectacole, potrivit unor date furnizate de Eventim, pe parcursul anului 2012, la nivel naţional, 60% din cumpărătorii de bilete la evenimente muzicale, culturale şi artistice fiind de sex feminin.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, în rândul cumpărătoarelor predomină spectatoarele din mediul urban, pe locul I clasându-se Bucureştiul, urmat de Iaşi, Timişoara şi Constanţa.

De asemenea, peste 30% dintre cumpărătoare se încadrează în segmentul de vârstă 18 - 34 de ani.

"Nu este surprinzător faptul că doamnele şi domnişoarele sunt principalele cumpărătoare de bilete. Ele sunt cele care ordonează viaţa de cuplu şi viaţa de familie, au iniţiative în privinţa petrecerii timpului liber, ies mai des din casă, mai ales la cumpărături. În plus, începe să apară şi în România dress code-ul specific, în funcţie de eveniment, ceea ce, în mod firesc, face deliciul doamnelor. Sensation este un bun exemplu în acest sens, dar probabil vom avea în viitor tot mai multe evenimente care implică pachetul complet - de la ţinută la stare de spirit", a declarat directorul executiv Eventim România, Valentin Vasiloiu.

Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din lume, revine la complexul Romexpo din Bucureşti pe 6 aprilie, cu cea mai recentă producţie, "Source of Light". Pentru a participa la această uriaşă petrecere - un spectacol vizual efervescent, cu impresionante efecte pirotehnice şi lasere, un adevărat "Cirque du Soleil" al clubberilor - nu este suficientă achiziţionarea unui bilet, ci şi adaptarea vestimentaţiei, care trebuie să aibă exclusiv culoarea albă.

Sensation a avut loc pentru prima dată în Olanda, în anul 2000, iar dress code-ul alb s-a născut ca urmare a unui eveniment tragic. Duncan Stutterheim, unul dintre cei trei fondatori ai ID&T, compania licenţiatoare Sensation, şi-a pierdut fratele într-un accident de maşină în 2001. Ca tribut, tuturor participanţilor la show-ul din 2001 li s-a cerut neoficial să se îmbrace în alb. Mai mult de 80% dintre spectatorii de atunci au aderat la iniţiativă, punct ce a marcat naşterea binecunoscutului dress code aşa cum este cunoscut şi în prezent. Cinci continente cucerite mai târziu, cu spectacole în peste 20 de ţări şi 1.800.000 de vizitatori, Sensation uneşte cu succes lumea în alb. Biletele sunt disponibile pe Sensation.com şi în reţeaua naţională Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi pe www.eventim.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eventim: Aproximativ 60% dintre cumpărătorii de bilete pentru spectacole sunt femei.
 Vizualizări articol: 884 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eventim: Aproximativ 60% dintre cumpărătorii de bilete pentru spectacole sunt femei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei