Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 aug 2011 - Anul XVI, nr. 187 (4785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Versiune nouă a filmului "Dirty Dancing"

O versiune nouă a filmului "Dirty Dancing" va fi produsă la Hollywood, în regia cineastului Kenny Ortega, au anunţat, luni, reprezentanţii companiei de producţie Lionsgate.

Kenny Ortega este coregraful filmului original, lansat în 1987, dar şi regizorul documentarului "This Is It", un film despre viaţa şi cariera cântăreţului Michael Jackson, informează accesshollywood.com.

"Şansa de a regiza «Dirty Dancing» este ca o întoarcere acasă pentru mine", a declarat Kenny Ortega. "Crescând în anii '60, ringul de dans m-a ajutat să mă definesc ca persoană şi ca artist. Abia aştept să alcătuiesc o echipă creativă şi o distribuţie interesantă pentru a aduce «Dirty Dancing" pe ecrane pentru generaţia tânără. Patrick Swayze a ridicat ştacheta foarte sus în ceea ce priveşte bărbaţii care dansează în filme, aşa cum au făcut-o Gene Kelly şi Fred Astaire înaintea lui. Însă cred că dacă priveşti în jurul tău vezi întotdeauna dovezi ale prezenţei unor noi talente şi abia aştept să descopăr viitoarele staruri", a adăugat Ortega.

Kenny Ortega va fi şi producător al filmului, alături de Debra Martin Chase, producătoarea peliculelor "Prinţesa îndărătnică/ The Princess Diaries" şi "Patru prietene şi o pereche de blugi/ The Sisterhood of the Traveling Pants".

"E uimitor faptul că deşi au trecut aproape 25 de ani de la lansarea filmului original, acesta are în continuare legiuni întregi de fani, care s-au ataşat foarte mult de acest brand, ce a devenit special şi vital pentru ei. Credem că nu am putea găsi un moment mai bun (decât acesta, n.r.) pentru a moderniza această poveste pentru marele ecran şi suntem mândri să îl avem pe Kenny Ortega în calitate de regizor", a precizat la rândul său Joe Drake, directorul diviziei operaţionale în cadrul companiei Lionsgate.

Reprezentanţii acestei renumite companii de producţie cinematografică sunt în negocieri pentru a o include în acest proiect şi pe Eleanor Bergstein, scenarista şi coproducătoarea filmului original.

Filmul "Dirty Dancing" a fost lansat în 1987 şi i-a avut ca protagonişti pe Patrick Swayze şi Jennifer Grey. Filmul a avut încasări de 213,9 milioane de dolari pe plan mondial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Versiune nouă a filmului "Dirty Dancing".
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Versiune nouă a filmului "Dirty Dancing"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei