Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 aug 2011 - Anul XVI, nr. 187 (4785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

O nouă ipoteză

Era Max Croitoru drogat când a început să atace oameni?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Maximilian Croitoru (41 de ani), alias „Max”, din comuna Şcheia (material video), fostul luptător din galele Local Kombat România şi campion al Irlandei la box thailandez, a fost arestat preventiv, ieri după-amiază, iar surse din rândul anchetatorilor vorbesc despre o nouă ipoteză: aceea ca sportivul să fi fost drogat în momentul în care a început să atace oameni pe stradă.

Din informaţiile noastre, anchetatorii au primit de la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Socola” din Iaşi concluziile expertizei psihiatrice la care a fost supus Maximilian Croitoru, iar acesta avea discernământul diminuat în seara în care a distrus mai multe maşini şi a băgat doi oameni în spital, unul dintre aceştia fiind şi în prezent în stare critică.

În expertiza psihiatrică, susţin sursele noastre, se arătă şi faptul că ieşirea necontrolată a sportivului ar fi putut fi cauzată şi de consumul de substanţe halucinogene.

Ieri după-amiază, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au remis un comunicat de presă prin care anunţau faptul că Maximilian Croitoru a fost arestat pentru tentativă de omor calificat, a cărei victimă a fost Gheorghe Pavel (49 de ani), care locuieşte câteva case mai departe de vila fostului luptător.

„În seara zilei de 20 iulie 2011, în jurul orei 21:30, în loc public, respectiv pe strada Cetăţii din localitatea Şcheia, în apropierea locuinţei sale, inculpatul Croitoru Maximilian a exercitat acte de violenţă repetate şi de o intensitate ridicată asupra victimei, aplicându-i lovituri puternice cu pumnii şi picioarele la nivelul corpului, în special al capului, cauzându-i leziuni grave, care au pus în primejdie viaţa victimei şi au necesitat pentru vindecare un număr de 40-50 zile îngrijiri medicale. Şi în prezent starea victimei este foarte gravă, aceasta fiind transferată într-o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti”, se arată în comunicatul procurorilor.

În seara cu pricina, Croitoru a mai atacat un bărbat, pe Nicolae Grădinaru (59 de ani), însă acesta a scăpat doar cu câteva vânătăi.

„Striga că vrea să mai omoare pe cineva. M-a lovit, m-a pus jos şi m-a călcat cu picioarele pe gat. M-am lovit la cap şi mi-am pierdut cunoştinţa...”, mărturisea de pe pat de spital Nicolae Grădinaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Era Max Croitoru drogat când a început să atace oameni?.
 Vizualizări articol: 1123 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 7 voturi
Era Max Croitoru drogat când a început să atace oameni?2.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unde esti ANNIAAA??? trimis de
(10 aug 2011, 12:04:51
unde esti sa vezi unul din motive?? si toti ceilalti care i.au tinut partea.. oricum se poate vedea in termen de 6 luni daca a consumat sau nu droguri..sau un sechestru pe casa lui..daca nu cumva deja a fost facut curat .. oricum tipul nu scapa usurel..sa fim seriosi
2.   Comentariu trimis de
(11 aug 2011, 00:38:04
cel mai bine ar fii sa ne abtinem la comentarii daca nu cunoastem motivele ca fiecare are cat un motiv sa faca ceva ..... si nu cred ca Max a facut asa ceva dak avea stare de luciditate dar probabil si mai mult ca sigur nu avea ca un om care este perfect lucid nu da foc la 10.000 euro mai ales pe criza asta.....nu putem noi sa ne dam cu parerea dak nu stim ....poate nu o sa scape usor dar nu cred k suntem noi in masura de a ne da cu parerea despre viata altora sau despre ceia ce o sa se intample......fiecare omare greselile lui dar nu trebuie acuzat k poate intr-o zii aj sa fim noi in locul lui si nu am mai gandi asa........nu se stie niciodata.....Eu totusi cred k nu era lucid la lucrurile pe care le-a facut .........
2.1  RE: Comentariu trimis de
(12 aug 2011, 23:04:56
Esmeralda draga,de ce te supara asa tare faptul ca se fac comentarii?...incidentul asta vad ca-l transforma pe Max intr-un erou tragic ,nedreptatit si neinteles,si este compatimit "ca sigur nu era lucid"...ok,nu era lucid,dar era baiat mare,nu i-a turnat nimeni bautura pe gat cu forta,si daca avea un comportament "sportiv",recunostea ca a consumat bautura cu pricina,cea in care "i s-a pus droguri"...dar el a afirmat ca nu bea ,nu fumeaza,nu ia pastile... si ai,te rog,un pic de umanitate sa te gandesti si la victima din spital,care nu e chiar asa bine cum zice nenea avocatul ca a auzit, si a suferit asa niste traume de la o persoana apropiata,un vecin cu care nu a avut niciodata un conflict, si suferinta lui nu are nici un sens logic,are 3 saptamani de spitalizare la Bucuresti,si inca nu se arata ca ar fi asa repede bine, si tu spui mca fiecare are greselile lui? pentru greselile mele sufar eu,dar de ce sa sufere si altul? mie asta mi se pare foarte nedrept,sa stii...daca il cunosti asa bine pe Max, schimba un pic perspectiva si intreaba-te ce ai simti daca el ar fi fost victima,si nu agresorul,intr-o situatie similara...nu te-ar durea sufletul?
3.   Comentariu trimis de
(11 aug 2011, 01:37:22
:))aberatie totala....max nu consuma droguri,e un om care se intretine...Fiind sportiv nu avea treaba cu drogurile..
4.   Comentariu trimis de
(11 aug 2011, 01:39:38
imi permit sa fac afirmatiile astea...il cunosc..nu vorbesc aiurea...Droguri?!:))hai sa fim seriosi....
5.   NU CONSUMA DROGURI trimis de
(13 aug 2011, 01:00:51
il stiu pe Max destul de bine si stiu ca nu consuma drogurii si sunt foarte sigura de asta si la fel ca Annaaa imi permit sa fac afirmatiile astea si un pahar dak il bea asta nu inseamna ca consuma alcool .....nu are rost sa sp mai multe......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei