Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 aug 2011 - Anul XVI, nr. 187 (4785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aniversare

Continental Hotel, la două decenii de viaţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Continental Hotels sunt la ceas aniversar, au împlinit 20 de ani de existenţă, două decenii în care hotelurile din acest lanţ au mulţumit 4 milioane de clienţi.

Ieri a avut loc la Suceava o conferinţă de presă dedicată acestei aniversări, la care a participat şi preşedintele lanţului Continental Hotels, Radu Enache. „Pentru Continental Hotels cei 20 de ani s-ar traduce printr-o călătorie frumoasă, realizată cu dedicaţie, marcată de ospitalitate, presărată cu entuziasm, acumulând progres, dar cel mai important, 20 de ani înseamnă pentru noi patru milioane de clienţi încântaţi”, a spus Radu Enache.

Continental Hotels a intrat în piaţa hotelieră din România în anul 1990, când a preluat societatea Continental Hotel Bucureşti. Un an mai târziu, au fost preluate Complexurile Continental din Sibiu, Cluj şi Târgu Mureş, iar pe 15 aprilie 1991 s-a înfiinţat SC Continental SA. În anul 1992 se face preluarea Complexului Continental din Constanţa, începe renovarea Hotelului Continental Bucureşti şi are loc prima vizită a Regelui Mihai, care se cazează la Continental Bucureşti.

În anul 1997 are loc intrarea în lanţ a hotelurilor Dacia din Oradea, Parc din Drobeta-Turnu Severin şi Motel Gura Văii. După un an, în lanţul Continental Hotels intră şi Hotelul Continental din Arad, iar în 1999 cel din Suceava.

„După 20 de ani, Continental Hotels este un lanţ hotelier complet integrat, nu numai din punct de vedere organizatoric, dar şi ca politici de piaţă, investiţii, contabilitate, resurse umane, aprovizionare, proceduri de lucru, sisteme şi programe informatice. Continental Hotels este cel mai puternic lanţ hotelier românesc”, a mai spus Radu Enache.

 

Continental Forum, de patru stele, la Suceava

La Suceava, Continental Hotels intenţionează să facă o investiţie de 3,5 milioane de euro şi să transforme hotelul actual, de două stele, într-un Continental Forum de patru stele. Radu Enache a spus că, deocamdată, concurenţa neloială, infrastructura şi situaţia financiară incertă de la nivel naţional ţin în loc investiţiile preconizate. „Am avut în 2008 autorizaţie de construcţie, însă nu am demarat lucrările. Şi anul acesta vom mai solicita o autorizaţie de construcţie”, a mai spus Radu Enache.

Tot ieri, Radu Enache a anunţat că de pe 15 august conducerea Hotelului Continental din Suceava va fi preluată de Ramona Caba.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Continental Hotel, la două decenii de viaţă.
 Vizualizări articol: 1255 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 8 voturi
Continental Hotel, la două decenii de viaţă3.358

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei