Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 sep 2010 - Anul XV, nr. 230 (4521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Humphrey Bogart credea că era homosexual şi din acest motiv a vrut de câteva ori să se sinucidă

Humphrey Bogart, despre care s-a afirmat că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu peste 1.000 de femei, se temea că ar fi fost homosexual şi din acest motiv s-a gândit de câteva ori să se sinucidă, potrivit unei biografii a actorului, ce va fi publicată în luna octombrie, relatează dailymail.co.uk.

Pe marele ecran, Humphrey Bogart a interpretat întotdeauna roluri de bărbaţi puternici, cerebrali şi sofisticaţi, iar în viaţa personală era unul dintre cei mai renumiţi amanţi de la Hollywood.

Dovedind o preferinţă evidentă pentru infidelitate, Humphrey Bogart a avut parte de trei mariaje nefericite, înainte de a-şi întâlni "sufletul pereche", actriţa Lauren Bacall.

Înainte de căsătoria lor din 1945, potrivit biografiei "Humphrey Bogart, the Making of a Legend" de Darwin Porter, actorul american ar fi întreţinut raporturi sexuale cu peste 1.000 de femei, pe această "listă" regăsindu-se actriţe celebre, precm Bette Davis, Jean Harlow, Marlene Dietrich şi Ingrid Bergman.

Cu toate acestea, renumitul actor se temea că era homosexual. Potrivit acestei biografii, în timpul celui de-al doilea său mariaj - cu actriţa americană Mary Philips -, Humphrey Bogart se temea că a devenit impotent, şi-a pus sub semnul întrebării propria sexualitate şi chiar s-a gândit de câteva ori la sinucidere.

Darwin Porter, autorul biografiei, un jurnalist care a lucrat la Hollywood în anii 1960, afirmă că Mary Philips a insistat pentru a avea o "căsătorie deschisă", păstrând legătura cu foştii ei amanţi şi şi-a petrecut noaptea dinaintea căsătoriei cu Bogart din 1928 cu unul dintre prietenii actorului.

Potrivit acestei biografii, Bogart i-ar fi mărturisit unui prieten: "Dacă Mary nu ar înrăutăţi lucrurile şi mai mult... Atunci când nu pot să fac sex, îşi bate joc de mine şi mă ridiculizează. Nu ar fi trebuit să mă căsătoresc cu ea niciodată".

Unui alt prieten, actorul i-ar fi spus că s-a gândit de câteva ori să se sinucidă: "Însă nu a mers niciodată mai departe de atât. Chiar nu pot să mă imaginez tăindu-mi gâtul cu o lamă".

Volumul "Humphrey Bogart, the Making of a Legend" va fi lansat în luna octombrie şi are la bază o serie de memorii nepublicate şi interviuri cu câţiva dintre prietenii actorului.

Humfrey Bogart s-a căsătorit pentru prima oară cu actriţa Helen Menken în anul 1926, însă mariajul lor a durat doar un an. Căsătoria lui Bogart cu Mary Philips s-a încheiat printr-un divorţ pronunţat în 1937. Un an mai târziu, actorul s-a căsătorit pentru a treia oară, de această dată cu Mayo Methot, despre care presa americană a scris la un moment dat că l-ar fi înjunghiat pe Bogart cu un cuţit de bucătărie. Cuplul era cunoscut la Hollywood sub denumirea "Battling Bogarts" pe durata celor şapte ani de căsnicie.

Humphrey Bogart şi-a descoperit "iubirea vieţii", aşa cum a afirmat presa americană, în persoana actriţei Lauren Bacall, pe care a cunoscut-o cu ocazia filmării lungmetrajului "A avea sau a nu avea/ To Have and Have Not", turnat în 1944. Lauren Bacall a devenit cea de-a patra soţie a lui Bogart, căsătoria lor fiind celebrată în 1945. Deşi se spune că cei doi actori au avut o relaţie fericită, Humphrey Bogart a avut pe parcursul acestui mariaj o aventură de lungă durată cu coafeza lui, Verita Peterson.

Humphrey Bogart a murit în 1957 la vârsta de 57 de ani din cauza unui cancer.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Humphrey Bogart credea că era homosexual şi din acest motiv a vrut de câteva ori să se sinucidă.
 Vizualizări articol: 339 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Humphrey Bogart credea că era homosexual şi din acest motiv a vrut de câteva ori să se sinucidă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei