Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 iun 2010 - Anul XV, nr. 145 (4436)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Filmul "Totul despre sex 2", lider în box office-ul românesc, pentru a treia săptămână consecutiv

Filmul "Totul despre sex 2" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, pentru a treia săptămână consecutiv, cu încasări de 164.462 de lei şi 9.560 de spectatori, informează Agenţia Champions.

Filmul "Totul despre sex 2" le readuce pe marele ecran pe cele patru prietene - Carrie, Samantha, Miranda şi Charlotte. Carrie este căsătorită de doi ani şi deja simte monotonia căsniciei, Samantha iubeşte la fel de mult bărbaţii, iar Charlotte şi Miranda se dedică familiilor lor.

Pe poziţia a doua în box office-ul românesc s-a situat filmul de animaţie "Povestea jucăriilor 3/ Toy Story 3", cu încasări de 159.932 de lei şi 7.940 de spectatori. "Povestea jucăriilor 3" prezintă noile aventuri ale simpaticelor păpuşi care, de data aceasta, trebuie să găsească un mod de a se întoarce la stăpânul lor care le-a abandonat într-o grădiniţă plină cu copii enervanţi.

Pe locul al treilea în box office s-a clasat filmul "Un cuplu mortal/ Killers", în care personajul interpretat de Katherine Heigl crede că l-a întâlnit pe bărbatul visurilor sale - interpretat de Ashton Kutcher -, dar îşi va da seama că acela cu care s-a căsătorit este de fapt un spion şi că pe capul lui a fost pusă o sumă mare de bani. Comedia, distribuită de MediaPro, a avut încasări de 157.917 lei şi 7.938 de spectatori.

Pe poziţia a patra s-a situat "Prinţul Persiei", cu încasări de 147.798 de lei şi 8.675 de spectatori. Lungmetrajul, în regia lui Mike Newell, este bazat pe un celebru joc video şi poartă spectatorii în antichitate, unde un prinţ persan se aliază cu o prinţesă dintr-un imperiu rival pentru a dejuca planurile unui rege care vrea să provoace o furtună de nisip în stare să distrugă lumea întreagă. Pentru a câştiga, prinţul trebuie să învingă o serie de fiinţe fantastice, ajutat şi de Pumnalul Timpului, o armă în stare să controleze timpul: să-i încetinească scurgerea sau să-l dea înapoi.

Pe locul al cincilea s-a clasat premiera "Plan de rezervă/ The Backup Plan", cu încasări de 136.440 de lei şi 7.564 de spectatori. Filmul, cu Jennifer Lopez în rol principal, spune povestea unei femei care, sătulă de relaţii nereuşite, decide să aibă un copil prin inseminare artificială. Dar, tocmai când află că a rămas însărcinată, îl întâlneşte pe bărbatul visurilor sale.

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 890.632 de lei şi 48.993 de spectatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Filmul "Totul despre sex 2", lider în box office-ul românesc, pentru a treia săptămână consecutiv.
 Vizualizări articol: 486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filmul "Totul despre sex 2", lider în box office-ul românesc, pentru a treia săptămână consecutiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei