Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 iun 2010 - Anul XV, nr. 130 (4421)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 50% dintre adulţii americani urmăresc videoclipuri online

Peste jumătate dintre adulţii americani - şi 70% dintre internauţi, în general - urmăresc videoclipuri online, de preferinţă filmuleţe amuzante, potrivit unui studiu al companiei de cercetare Pew Research Center, citat de AFP.

Potrivit studiului, unul dintre factorii care au încurajat creşterea consumului de videoclipuri online este dezvoltarea reţelelor de socializare.

"Asistăm la o creştere a popularităţii videoclipurilor de pe internet, influenţată de accesul din ce în ce mai mare la internet de mare viteză, dezvoltarea reţelelor de socializare şi popularitatea crescută a site-urilor de partajare de conţinuturi video", a declarat Kristen Purcell, cercetător în cadrul Pew Research Center.

Conform datelor studiului, numărul de americani care urmăresc pe internet videoclipuri amuzante a crescut comparativ cu 2007. În prezent, peste 50% dintre americanii urmăresc conţinuturi video umoristice pe internet, în creştere de la 31%, în 2007.

Pe de altă parte, 38% dintre adulţii americani urmăresc conţinuturi video educative, în creştere de la 22%, în 2007, în timp ce 32% dintre internauţii adulţi din Statele Unite urmăresc online filme sau programe TV, în creştere de la 16% în 2007. În acelaşi timp, 30% dintre adulţii americani urmăresc online videoclipuri pe teme politice, în creştere de la 15%, în 2007.

De asemenea, din ce în ce mai mulţi internauţi americani publică videoclipuri realizate chiar de ei pe internet. Astfel, 14% dintre participanţii la studiu au declarat că au publicat online videoclipuri, comparativ cu doar 8% în urmă cu trei ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 50% dintre adulţii americani urmăresc videoclipuri online.
 Vizualizări articol: 554 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 50% dintre adulţii americani urmăresc videoclipuri online0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei