Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 iun 2010 - Anul XV, nr. 130 (4421)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


M-a salvat Bob Dylan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De obicei, de vreo doi ani încoace, de când am DVR, când e musai să plec undeva iar lipsa mea se suprapune pe câte ceva interesant la televizor, las la înregistrat respectivul program. Am văzut cu întârzierea firească în asemenea situaţii câteva meciuri interesante, nişte curse de Formula 1, ba chiar şi nişte concerte ori câteva ediţii de „Top Gear”. Miercuri urma să plec la Bucureşti la concertul lui Bob Dylan. Am şi făcut-o. Să tot fi fost pe la Adjud când mi-am amintit că am uitat să programez pe înregistrare meciul România – Macedonia. În situaţii similare (că am mai comis-o...) mă apucau dracii, îmi reproşam că sunt bezmetic, că uit (deh!, vârsta) lucruri importante. De data asta mi-am spus că poate e mai bine aşa, astfel încât nu m-am deranjat nici măcar să-mi sun soţia şi s-o rog să înregistreze ea. Acum, după ce panarama a devenit istorie, ţin să-mi adresez mulţumiri pentru această neglijenţă, dar şi mai multe şi mai adânci mulţumiri i se cuvin domnului Bob Dylan care, programându-şi concertul în ziua şi la ora aia m-a scutit de o căruţă de nervi şi de un camion de înjurături pe care cu siguranţă că nu mi le-al fi putut reprima.

Întrucât am mai scris, chiar zilele trecute, despre ce se întâmplă la Naţională, cred că lucrurile au luat o întorsătură prea serioasă pentru a mai fi tratate cu înţelegere sau chiar cu umor. Răzvan Lucescu a avut tot timpul din lume pentru a ne arăta capacităţile sale profesionale. Din ce ne-a arătat, am văzut că... nu-s! Astfel încât, pentru a nu-i mai prelungi inutil agonia (şi nici pe-a noastră) cred că a venit vremea ca la Naţională să vină chiar un antrenor. De vreo 10-12 ani facem doar experimente, cu fel de fel de berbeci, de veleitari, de maimuţoi. Numai antrenori – nu. Iar când zis „antrenor” vreau să spun „străin”. Nu-i o ruşine nici în ţări niţeluş mai răsărite. Anglia, de exemplu, cât e ea de conservatoare, şi tot s-a învrednicit ba de-un suedez, ba de un italian. Noi n-om găsi, oare, vreunul? Unul care să descopere chiar fotbalişti, nu fiţangii, nu leşinaţi, nu derbedei. Şi care să piardă şi el, o vreme, nişte meciuri, fără însă a da vina pe arbitri, pe public, pe climă. Pentru asta, însă, condiţia minimă e să fie chiar antrenor. Adică nu român.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului M-a salvat Bob Dylan.
 Vizualizări articol: 979 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
M-a salvat Bob Dylan5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei