Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 oct 2009 - Anul XIV, nr. 240 (4226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ce minciuni mai spun bărbaţii...

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aşa cum bărbaţii nu ştiu şi nu vor şti niciodată ce gândesc femeile, nici ele nu pot fi mereu suficient de perspicace pentru a-şi da seama când şi ce mint bărbaţii. Şi totuşi, există câteva minciuni pe care un bărbat le va rosti cel puţin o dată în viaţă, aşa că, doamnelor, fiţi pe fază!

Se spune că uneori minciunile sunt un rău necesar, însă, de cele mai multe ori, adevărul este cel care, într-adevăr, ne eliberează. Fiecare dintre noi poate încerca să îşi justifice minciunile, fie convingându-se în primul rând pe sine, fie pur şi simplu îmbunătăţindu-şi talentul de a spune „gogoşi”. Oricare ar fi abordarea, cel mai grav aspect al minciunii este că, atunci când puneţi capul pe pernă, ştiţi că aţi ascuns adevărul.
Şi totuşi... acest lucru nu este valabil şi în cazul bărbaţilor. Se pare că în genele domnilor stă scris talentul de a spune fără remuşcări anumite minciuni, mai mult sau mai puţin inofensive, involuntar sau nu. Iată, în ordinea inversă importanţei lor, cele zece minciuni pe care bărbaţii aleg să le spună partenerelor cu zâmbetul pe buze, convinşi fiind că „gogoaşa” îi va scăpa de complicaţii.

 

Nu, rochia asta nu te face să pari grasă

Următoarea situaţie nu este necunoscută nici unei doamne şi domnişoare. Vă pregătiţi să ieşiţi într-o seară în oraş şi, după ce aţi terminat pregătirile, îl întrebaţi pe iubitul dumneavoastră: „Arăt grasă îmbrăcată aşa?”. Răspunsul este invariabil acelaşi: „Nu, draga mea, arăţi foarte bine, eşti foarte frumoasă”. Nu credeţi asemenea dulcegării. Omul dă acest răspuns pentru a scăpa de explicaţii suplimentare şi pentru a vă determina să plecaţi odată de acasă.

 

Nu îmi face nici o plăcere să mă duc la strip-tease

Această afirmaţie este complet neadevărată. Pentru bărbaţi, cluburile de strip-tease, la fel ca filmele deocheate, sunt modalităţi de reîntoarcere la instinctul primar, pe care ei nu le pot ignora. Pur şi simplu, bărbaţilor le place să vadă femei dansând goale pe o scenă, oricât de degradant ar părea asta în ochii unei alte femei. Şi totuşi, domnii mint în legătură cu această plăcere pentru simplul motiv că vor să îşi convingă partenerele că, în afară de ele, nu există altă femeie cu care să aibă fantezii de vreun fel.

 

Discutăm mai târziu subiectul

De fapt, domnii folosesc această propoziţie ca pe un subterfugiu pentru a pune capăt certurilor care riscă să ia o turnură ce nu le convine. În cele mai multe cazuri, subiectul nu este reluat nici mai târziu, nici altă dată. Numai că, amânând deznodământul, bărbaţii vor să sublinieze cât de inutil este ca discuţia să continue în contradictoriu pe un subiect pe care ei îl consideră lipsit de importanţă.

 

Semeni foarte bine cu Jennifer Lopez

Cel mai frumos compliment adresat unei femei poate fi în acelaşi timp şi cea mai mare minciună. Este adevărat că un compliment creşte încrederea în sine a unei femei, însă un compliment exagerat face mai mult rău decât bine. Şi, să fim sincere, din păcate nu toate femeile se pot mândri cu vreo asemănare cu celebra solistă.

 

Îmi place la nebunie cum găteşti

Există şi femei care sunt catastrofe în bucătărie sau care abia reuşesc să prăjească pâine fără a consulta cartea de bucate. Ele ştiu asta. Şi totuşi, partenerii încearcă să le îmbuneze, zâmbind forţat şi lăudând calitatea preparatelor. Această mică minciună poate veni în ajutorul doamnelor nepricepute într-ale gastronomiei: fie nu vor fi nevoite să rabde criticile, fie vor primi mai mult ajutor în bucătărie, pentru ca „gogoaşa” să nu fie gătită prea des.

 

Nu mă gândesc niciodată la alte femei

Nu credeţi bărbaţii care spun aşa ceva. Şi această minciună este un fel de negare a sentimentelor pe care bărbaţii sunt programaţi genetic să le experimenteze. Orice bărbat se gândeşte şi la alte femei, indiferent câtă integritate ar avea. Numai că, pentru a nu răni sentimentele partenerei, se jură cu mâna pe inimă că nici o altă femeie, reală sau imaginară, nu ocupă vreun loc în mintea lui. Oricum, doamnelor, atâta timp cât iubitul dumneavoastră nu a făcut o obsesie pentru altcineva, nu este aşa grav că se mai gândeşte din când în când la tipa care a apărut pe coperta vreunei reviste.

 

Nu mă deranjează că îmi foloseşti aparatul de ras să te epilezi

Este o minciună nevinovată pe care domnii o folosesc pentru a evita o ceartă absurdă. În secret, bărbaţii mărturisesc că îi calcă pe nervi ideea că aparatul lor de ras este folosit şi în alte scopuri, dar acesta este un subiect prea puţin important. Numai că ar fi bine să nu vă miraţi când nu veţi mai găsi la vedere aparatul de ras, deşi partenerul insistă că puteţi să îl folosiţi ori de câte ori aveţi nevoie.

 

Mă dau în vânt după comediile romantice

Bărbaţii spun unele neadevăruri doar pentru a nu-şi consuma inutil energia, iar acesta este unul dintre ele. În loc să vă explice în mod repetat cât de puţin plauzibile, prosteşti şi plictisitoare sunt comediile romantice, pentru domni e mai simplu să facă altceva în timp ce dumneavoastră vă uitaţi la filmele respective şi, în plus, să se bucure de avantajele de a avea o iubită binedispusă de poveştile peliculelor.

 

Îmi place la nebunie să petrec timp cu ai tăi!

Întrucât ştiu că pentru a ajunge la inima unei femei este nevoie să se înţeleagă bine cu părinţii ei, bărbaţii obişnuiesc să spună că le place să meargă în vizită la socri şi să petreacă timp în compania lor. Nu îi credeţi întotdeauna, dar apreciaţi faptul că măcar depun eforturi şi se comportă civilizat atunci când intră în contact cu familia dumneavoastră.



Îmi pare rău...

„Îmi pare rău!” este una dintre replicile pe care le auziţi foarte des, însă, din păcate, nu este mereu sinceră. Deşi ştiu că aceste trei cuvinte folosite în mod isteţ sunt cea mai bună scăpare a bărbaţilor şi cea mai bună metodă de a transforma cearta în zâmbet, multe doamne acceptă scuzele, mai ales dacă sunt spuse cu convingere. Şi, de ce să nu recunoaştem: este o strategie la care şi femeile apelează din când în când, pentru aceleaşi motive şi în acelaşi scop ca şi domnii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce minciuni mai spun bărbaţii....
 Vizualizări articol: 1017 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Ce minciuni mai spun bărbaţii...4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei