Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 iun 2009 - Anul XIV, nr. 148 (4134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Le Figaro dedică un supliment României turistice

Cotidianul francez Le Figaro a publicat un supliment special al săptămânalului Figaroscope, dedicat atracţiilor turistice din România, materialul fiind intitulat "Bucureşti şi alte minuni româneşti", informează Institutul Cultural Român (ICR).
România se afişează cu toate culorile sale estivale în paginile unui supliment special al săptămânalului Figaroscope, distribuit în fiecare miercuri împreună cu cotidianul francez Le Figaro, vândut în circa 350.000 de exemplare, se arată în comunicatul ICR.
Intitulat "Bucureşti şi alte minuni româneşti", suplimentul color de 12 pagini a fost publicat cu sprijinul ICR, prin programul Publishing Romania, şi al Ministerului Turismului. Suplimentul orientează vizitatorul estival spre un itinerar ce cuprinde Bucureştiul - cu arhitectura, muzeele, restaurantele şi festivalurile sale -, Sinaia, mănăstirile din Oltenia şi cetăţile Transilvaniei.
Într-un interviu inclus în acest supliment, Horia Roman Patapievici, preşedintele ICR, "sintetizează spiritul culturii române", mai transmite Institutul.
Pe lângă exemplarele difuzate împreună cu Figaroscope, alte zeci de mii de copii ale suplimentului au fost puse la dispoziţia ICR şi a Oficiului Român al Turismului din România pentru promovarea imaginii României în Franţa.
Creat în 1987, Figaroscope este un ghid pentru petrecerea timpului liber în regiunea pariziană, cu sute de mii de cititori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Le Figaro dedică un supliment României turistice.
 Vizualizări articol: 525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Le Figaro dedică un supliment României turistice3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei