Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 feb 2009 - Anul XIV, nr. 44 (4030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Facebook şterge conturile care pretind că aparţin unor celebrităţi

Facebook a iniţiat o campanie de verificare a conturilor care pretind că ar aparţine unor celebrităţi, după o ceartă apărută pe platforma de socializare între o presupusă Kate Winslet şi o presupusă Angelina Jolie, informează Brand Republic.

Reprezentanţii Facebook au admis că ar putea fi dificil de stabilit care pagini sunt false. Kate Winslet, care a primit duminică seară premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă, este vedeta cu cele mai multe pagini de Facebook false, surclasând, din acest punct de vedere, alte celebrităţi precum Britney Spears, Barack Obama sau Sarah Palin.

Înainte de decernarea premiilor Oscar, pe una dintre paginile Facebook a izbucnit un conflict între o presupusă Kate Winslet şi o presupusă Angelina Jolie. Pagina a fost închisă după ce presupusa Winslet a jignit-o pe falsa Jolie.

Deşi conturile atribuite în mod fals unor celebrităţi sunt de obicei inofensive, au existat şi incidente neplăcute. Astfel, la începutul lunii februarie, actriţa Tricia Penrose a descoperit că o persoană a luat legătura cu familia ei, prin intermediul Facebook, încercând să-i afle numărul de telefon.

Verificările realizate de Facebook pentru stabilirea veridicităţii conturilor s-au soldat şi cu accidente. Astfel, în încercarea de a închide paginile false, responsabilii reţelei de socializare au închis, din greşeală, conturile reale ale actriţei Lindsay Lohan şi ale fotbalistului David Beckham.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Facebook şterge conturile care pretind că aparţin unor celebrităţi.
 Vizualizări articol: 510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facebook şterge conturile care pretind că aparţin unor celebrităţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei