Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 sep 2008 - Anul XIII, nr. 211 (3892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răzvan Krivach a câştigat trofeul Cerbul de Aur

Trofeul Cerbul de Aur va rămâne în în România, el fiind acordat, sâmbătă seară, lui Răzvan Krivach şi trupei sale, premiul al treilea şi premiul publicului fiind acordate, de asemenea, artiştilor români, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Locul al doilea, în valoare de 7.000 de euro, a fost acordat trupei Biondo din Suedia, care au fost favoriţi la câştigarea trofeului ediţiei.

Tony Poptămaş & Desperado feat Alexandra Ungureanu, care au reprezentat tot România, vor împărţi premiul al treilea, în valoare de 5.000 de euro, iar Anamari Dansc a fost cea mai votată concurentă de publicul român.

Juriul, format din Dida Drăgan – preşedinte, Alfredo Tisocco (Italia), Antero Paivalainen (Finlanda), Eugen Doga (Moldova), Horia Moculescu, Marty Cintron (solist al trupei No Mercy), Rolf Wetzel (Germania), Valeriu Lazarov şi Victor Socaciu, a acordat premiul juriului francezilor 3Nity.

Prin urmare, trei din cele cinci premii acordate, sâmbătă seara, la cea de-a 16-a ediţia a festivalului Cerbul de Aur de la Braşov vor rămâne în ţară.

Răzvan Krivach spunea, înainte de anunţarea rezultatelor, într-o conferinţă de presă, că este aproape sigur că el va fi câştigătorul trofeului. Iar pronosticul lui a fost corect.

"Vreau în primul rând să le mulţumesc colegilor mei, nu doar celor şase care se află acum pe scenă cu mine, ci şi celorlalţi care formează echipa mea. Asta pentru că toţi au câştigat în seara aceasta, şi nu doar numele Răzvan Krivach", a spus Krivach la primirea trofeului.

El a spus că în momentul anunţării câştigătorului nu a simţit decât inimile colegilor lui bătând şi şi-a adus aminte că nu a încărcat suficient clapele pentru a susţine recitalul final. După recitalul finaliştilor şi anunţarea câştigătorilor, seara a fost încheiată cu recitalul britanicilor de la Simply Red, care şi-au anunţat retragerea în 2009.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răzvan Krivach a câştigat trofeul Cerbul de Aur.
 Vizualizări articol: 736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Răzvan Krivach a câştigat trofeul Cerbul de Aur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei