Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 aug 2008 - Anul XIII, nr. 189 (3870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lista păcălelilor la JO continuă:

Playback pe altă voce la ceremonia de deschidere

Fetiţa chineză care a intonat "Odă patriei" la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing a făcut playback pe altă voce, adevărata cântăreaţă nefiind atât de drăguţă pentru a reprezenta China, a recunoscut directorul muzical al spectacolului, informează AFP.

"Voiam să protejăm imaginea perfectă a Chinei, ne-am gândit la binele naţiunii", a declarat Chen Qigang, într-un interviu pentru televiziunea chineză, ieri, declaraţiile sale fiind preluate de site-ul Sina.com, înainte ca aceste informaţii să fie scoase de pe internet.

Ieri dimineaţă, presa chineză prezenta materiale cu Lin Miaoke, în vârstă de nouă ani, "vedetă în devenire". Nici un cuvânt însă pentru Yang Peiyi, o fetiţă de şapte ani, durdulie şi cu dinţi strâmbi, însă adevărata cântăreaţă.

 

Problemă de interes naţional

"Era o problemă de interes naţional. Copilul trebuia să arate bine în faţa camerei, să fie expresiv", a justificat acest lucru Chen, un celebru compozitor chinez.

"Lin Miaoke este excelentă pentru asta. Însă în ceea ce priveşte vocea, Yang Peiyi este perfectă şi toată echipa a fost de acord", a declarat directorul muzical.

Lin Miaoke a apărut, vineri seară, la ceremonia de deschidere a JO, în faţa a 91.000 de persoane de pe stadionul olimpic şi a miliarde de telespectatori din întreaga lume.

 

Artificiile au fost generate pe calculator

Astfel, lista păcălelilor la JO continuă, ieri, telegraph.co.uk dezvăluind că artificiile care au încântat milioane de persoane ce au urmărit debutul Olimpiadei de la Beijing au fost generate pe calculator, organizatorii chinezi temându-se că un foc real de artificii ar putea crea probleme pentru echipele care transmiteau în direct evenimentul. Organizatorii ceremoniei de deschidere a Olimpiadei s-au temut că surprinderea focurilor de artificii ar fi prea dificil de realizat în direct, astfel încât au inserat grafică pe computer pentru telespectatorii aflaţi în faţa micilor ecrane şi pentru cei prezenţi pe stadionul Bird's Nest (Cuibul de pasăre) din Beijing.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Playback pe altă voce la ceremonia de deschidere.
 Vizualizări articol: 1112 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Playback pe altă voce la ceremonia de deschidere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei