Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iul 2008 - Anul XIII, nr. 163 (3844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu idolii la bisturiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce doamne nu au visat măcar o dată să aibă sânii Pamelei Anderson, picoarele Tinei Turner şi buzele Angelinei Jolie? Şi ce reprezentanţi ai sexului tare nu îşi doresc abdomenul plat al lui Brad Pitt sau pectoralii lui Arnold Schwarzenegger?

Mediatizatul cuplu Angelina Jolie şi Brad Pitt face ravagii nu doar printre iubitorii de film şi mondenităţi, ci sunt adevărate modele şi pentru persoanele care doresc să apeleze la ajutorul chirurgilor esteticieni pentru a-şi schimba imaginea. Societatea internaţională de chirurgie plastică (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) a realizat un sondaj printre 20.000 de chirurgi plastici din 84 de ţări, pentru a înţelege modul în care "feţele cunoscute" influenţează deciziile pacienţilor care apelează la ajutorul bisturiului. În ceea ce le priveşte pe doamne, cum era de aşteptat cele mai multe dintre ele visează la sânii Pamelei Anderon, însă nici bustul lui Gisele Bundchen sau cel al lui Britney Spears nu le lasă indiferente pe doamne. În mod surprinzător, reprezentantele sexului frumos au şi modele negative, lidera clasamentului fiind şi de data aceasta Pamela Anderson, urmată la scurtă distanţă de Victoria Beckham. În ceea ce priveşte buzele, lideră absolută în clasamentul preferinţelor este Angelina Jolie, urmată la mare distanţă de Julia Roberts. Jennifer Lopez este şi ea un nume destul de frecvent în cabinetele medicilor esteticieni, multe dintre doamne dorindu-şi să aibă un posterior ca al celebrei dive sud-americane. Ea este urmată în clasamentul preferinţelor de Halle Berry sau Sandra Bullock.

 

Chip de vedetă

În ceea ce priveşte forma de nas dorită de cele mai multe dintre paciente, lideră absolută la acest capitol este Nicole Kidman, urmată de legendara Grace Kelly. Domanele care apelează la ajutorul "bisturiului" pentru a-şi înlătura straturile de grăsime de pe burtă, le cer medicilor să se apropie cât mai mult de abdomenul plat al lui Gisele Bundchen, sau al lui Demi Moore şi Britney Spears, de pe vremea când aceasta îşi făcea debutul în industria muzicală. La capitolul "ochi", lideră este din nou Angelina Jolie, urmată la scurtă distanţă de Catherine Zeta-Jones, Demi Moore, Michelle Pfeiffer. Şi ca o confirmare a faptului că toate canoanele frumuseţii sunt eterne, foarte cerută este şi forma ochilor Sophiei Loren, a lui Elizabeth Taylor, Catherine Deneuve sau Greta Garbo. Tot legendara Sophia Loren este un exemplu pentru doamnele care doresc să îşi modifice forma obrajilor. La capitolul picioare, podiumul este format din Tina Turner, Sharon Stone sau Cameron Diaz.

 

Frumuseţe masculină

Nici bărbaţii nu se lasă mai prejos când vine vorba de operaţii estetice. Domnii care doresc să îşi modifice "din bisturiu" abdomenul, visează la muşchii abdominali bine lucraţi ai lui Brad Pitt, Matthew McConaughey, Arnold Schwarzenegger sau David Beckham. Brad Pitt este lider absolut şi în ceea ce priveşte forma nasului, el fiind urmat în topul preferinţelor de George Clooney. Mulţi dintre pacienţi sunt terorizaţi de ideea că există riscul să iasă din sala de operaţie cu un nas ca al lui Michael Jackson. Pitt şi Clooney sunt invidiaţi de reprezentanţii sexului tare şi pentru forma ochilor, a obrajilor, dar şi a buzelor, cei mai mulţi dintre pacienţi solicitând medicilor să facă ceva ca şi ei să semene cu cei doi cuceritori de dincolo de Ocean. La pectorali, liderul indiscutabil este Arnold Schwarzenegger, în timp ce posteriorul "cel mai solicitat" este cel al omniprezentului Brad Pitt, Mel Gibson şi Ricky Martin. În ceea ce priveşte picioarele, numele cele mai vehiculate de pacienţi sunt cele ale lui David Beckham şi Arnold Schwarzenegger.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu idolii la bisturiu.
 Vizualizări articol: 366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cu idolii la bisturiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei