Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 iun 2008 - Anul XIII, nr. 150 (3831)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vatican: Papa nu se îmbracă de la Prada

În mod cu totul surprinzător, cotidianul L'Osservatore Romano, publicaţia oficială a Sfântului Scaun, a publicat un raport prin care dezminte celebra idee potrivit căreia suveranul pontif s-ar îmbrăca la casa de modă Prada, informează telegraph.co.uk.

S-a spus de mai multe ori că strălucitorii pantofi roşii purtaţi de papa Benedict al XVI-lea ar fi creaţi de celebrul designer italian, dar de fapt aceştia sunt munca unui umil cizmar.

Totuşi, papa este un fan al ochelarilor de soare marca Serengeti şi, când nu poartă pantofii creaţi de Adriano Stefanelli, se încalţă cu mocasini Geox.

Articolul din L'Osservatore Romano are ca titlu "Straiele bisericeşti ale lui Ratzinger" şi este scris de spaniolul Juan Manuel de Prada, care nu este rudă cu celebrul designer.

Acesta spune că revista americană Esquire l-a descris pe papă drept unul dintre cei mai eleganţi bărbaţi din lume şi l-a complimentat pentru presupuşii mocasini Prada.

Însă De Prada spune: "Această banalitate aparţine unei epoci în care există tendinţa de a trivializa ceea ce este de neînţeles".

Scriitorul a mai adăugat că zvonurile legate de Prada au apărut după ce papa Benedict a fost văzut purtând, într-o dimineaţă de iarnă, o căciulă din hermină roşie stil "Moş Crăciun" cunoscută sub numele de Camauro.

De Prada spune: "Evident că afirmaţia că acesta se îmbracă de la Prada este falsă", iar în realitate papa este "simplu şi sobru" când vine vorba de garderoba sa.

Scriitorul mai spune că atunci când a fost ales papă, în aprilie 2005, Benedict al XVI-lea a ridicat mâinile să salute lumea şi atunci au putut fi văzute cu claritate mânecile unui modest pulover negru.

"Papa nu este îmbrăcat de Prada, ci de Cristos", a adăugat scriitorul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vatican: Papa nu se îmbracă de la Prada.
 Vizualizări articol: 371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vatican: Papa nu se îmbracă de la Prada0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei