Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 apr 2008 - Anul XIII, nr. 79 (3760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Genţile, accesorii indispensabile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Piele de şarpe sau de crocodil, lac, piele sau materiale reciclate, ţesături colorate, mari sau mici, cu mânere sau fără, acestea sunt cuvintele de ordine când se vorbeşte despre genţile acestui sezon.

 

Colecţii.

Genţile au devenit accesoriul preferat al pasionatelor de modă.

Dacă, în urmă cu ceva timp, reprezentantele sexului frumos aveau în garderobă o geantă albă şi una neagră, una pentru seară şi una pentru zi, acum, lucrurile s-au schimbat. Genţile nu se mai disting prin ocaziile cărora le sunt destinate, ci prin cât de inedite sunt.

Poşetele au devenit un adevărat obiect de colecţie, pentru care se cheltuiesc de multe ori sume impresionante. Nici o femeie nu rezistă tentaţiei de a-şi cumpăra o geantă nouă, dar nu renunţă nici la cele vechi aşa uşor.

 

Genţile plic câştigă teren.

Pentru acest sezon, propunerile stiliştilor în materie de genţi sunt cât se poate de variate şi de fanteziste, capabile să satisfacă toate gusturile şi capriciile pasionatelor de genţi.

Poşetele de mari dimensiuni au pierdut puţin din popularitate. Nu se poate spune că nu mai sunt la modă, dar cu paşi repezi vin din urmă genţile-plic. Diversitatea culorilor şi a materialelor folosite le face să fie potrivite în orice ocazie, nemaifiind considerate o categorie de genţi ce pot fi asortate doar cu ţinutele de seară, ci sunt preferate şi pentru ieşirile de zi cu zi.

 

Tendinţe.

Genţile realizate de renumite case de modă au fost „îmbogăţite” cu detalii din metale preţioase, cum ar fi închizători, ce pot fi considerate adevărate bijuterii. Aplicaţiile de cristale Swarovski sunt şi ele în vogă. Plicurile sunt protagonistele colecţiilor semnate Fendi, Louis Vuitton, Marc Jacobs sau Versace.

La modă sunt şi poşetele ecologice, realizate de Hell’s Kitchen, care produce genţi şi accesorii ecodesign, realizate din materiale sută la sută reciclate. De la scaune la căşti de motociclete, centuri de siguranţă de la maşini, tricouri sau cămăşi uzate, toate sunt folosite pentru a fi create genţi de toate dimensiunile pentru doamnele care se gândesc şi la protejarea mediului înconjurător.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Genţile, accesorii indispensabile.
 Vizualizări articol: 563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genţile, accesorii indispensabile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei