Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mar 2008 - Anul XIII, nr. 62 (3743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Costel Busuioc - marele câştigător al concursului spaniol "Hijos de Babel"

Costel Busuioc, românul care s-a făcut remarcat în Spania datorită prestaţiei sale la concursul muzical "Hijos de Babel", a câştigat, miercuri seara, finala competiţiei organizate de televiziunea publică spaniolă, cu 44 de puncte.

Juriul i-a acordat nota 9, pentru descărcarea melodiei de pe site-ul concursului a obţinut 7 puncte, iar de la public, 10 puncte, având în final 26 de puncte. Astfel, a intrat în ultima rundă alături de Yusmanis & Ricardo şi Beatriz, unde a interpretat "Nessum dorma".

După ce a interpretat o arie din "Traviata" de Verdi, Costel Busuioc a obţinut 26 de puncte, iar după "Nessum dorma", alte 18 puncte, primind încă o dată nota 10 de la public.

"Toată România este alături de mine şi e mândră de mine", a spus Costel, pentru ca la final să declare: "Nu mă aşteptam la asta, sincer să fiu. Voi munci în continuare", a spus Costel, după anunţarea rezultatelor, potrivit postului Romantica. În momentul anunţării rezultatelor, Costel a ţinut în mână un steguleţ al României, mulţumind în mai multe rânduri românilor care l-au susţinut.

Totodată, Costel a fost felicitat de membrii juriului competiţiei. "Îmi voi aminti de dorinţa ta de a-ţi depăşi limitele, de atitudinea ta umilă. E un început foarte bun pentru a ajunge mare", i s-a adresat unul dintre membrii juriului.

 

Contract cu Sony BMG.

"Pavarotti din Banat" va semna un contract cu Sony BMG pentru a urma o carieră muzicală, iar organizatorii emisiunii vor sprijini realizarea unor proiecte în ţările de origine ale celor trei finalişti, finanţate cu ajutorul veniturilor obţinute din descărcarea online a melodiilor lor.

În urmă cu câteva zile, Costel Busuioc a declarat pentru Radio România Internaţional că a semnat deja un precontract cu Sony. "Eu am semnat un contract provizoriu cu Sony şi, în cazul în care voi câştiga locul I sau locul II sau locul III, va depinde de dânşii ce voi face în continuare şi nu numai de dânşii, depinde şi de familia mea, pentru că pe primul loc este familia mea şi după aceea restul. Este complicat pentru că totul e cu dacă, e cu semnul întrebării", declara Costel Busuioc.

Satul timişean Ghilad, de unde este Costel Busuioc, marele finalist al concursului "Hijos de Babel", s-a pregătit de concursul de miercuri seară ca pentru o sărbătoare, iar toată suflarea a mers la căminul cultural să urmărească spectacolul pe un ecran mare. "Va fi cetăţeanul nostru de onoare", a spus primarul din Ghilad, Cornel Guran (PNL).

În celelalte şase gale ale competiţiei, Costel Busuioc a cântat piesele "Nessum dorma", "Carusso", "Granada", "Con te partiro", "O sole mio" şi "Ave Maria", clasându-se de fiecare dată pe locul întâi.

În tinereţe, "Pavarotti din Banat", 33 de ani, a păzit oi, apoi a spălat vagoane în Gara de Nord din Timişoara şi a lucrat ca maseur la un azil.

Dornic să asigure familiei sale un trai normal, acesta a plecat în Spania, unde a muncit ca zidar.

Fascinaţi de vocea lui, prietenii l-au sfătuit să meargă la concursul "Hijos de Babel", difuzat de televiziunea naţională spaniolă, RTVE.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Costel Busuioc - marele câştigător al concursului spaniol "Hijos de Babel".
 Vizualizări articol: 578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Costel Busuioc - marele câştigător al concursului spaniol "Hijos de Babel"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sorbet amar de portocale 6 porţii – 20 minute + 3 ore la congelator4 portocale 250g zahăr600ml apă3 linguri Campari roşu2 albuşuri Tăiaţi coaja de portocale în fâşii şi puneţi-le la fiert în apă cu zahăr. Trebuie să fiarbă 10 minute, la... Citeşte