Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2008 - Anul XIII, nr. 18 (3699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbaţii şi temerile lor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbaţii sunt plini de surprize, iar comportamentul lor în dormitor sau în afara acestuia nu face excepţie. Un psiholog american a studiat comportamentul bărbaţilor implicaţi într-o relaţie stabilă şi a scos la iveală patru mici secrete care le pot ajuta pe doamne să îşi înţeleagă partenerul.
Trebuie să ştiţi, în primul rând, că bărbaţii care se simt nesiguri pe ei vor abandona relaţia. Bărbaţii se simt supuşi unei presiuni enorme când vine vorba de performanţele lor sexuale. „Până nu de mult, bărbaţii nu erau nevoiţi să îşi evalueze performanţele pentru că femeile nu erau „în măsură” să emită judecăţi în această privinţă”, a explicat doctorul George Weinberg. Acum însă, femeile au o viaţă sexuală activă chiar şi înainte de căsătorie, prin urmare au mai multă experienţă în domeniu şi mai mulţi termeni de comparaţie. Dacă ne gândim că în prezent se promovează ideea femeii conştiente de propria sexualitate - de exemplu Madonna sau personajele din celebrul serial „Totul despre sex”-, remarcăm că femeile sunt astfel încurajate să îşi exprime nu doar dorinţele, ci şi decepţiile în materie de sex. Prin urmare, bărbaţii simt că sunt supuşi unei presiuni mult prea mari şi se simt oarecum obligaţi să-şi satisfacă partenera. Chiar dacă femeia îi iartă bărbatului unele nereuşite în materie de sex, el cu siguranţă nu le va uita şi va trece cu greu peste astfel de momente.
Altă idee sugerată de psihologul George Weinberg este aceea că bărbaţii au mereu nevoie de semne de încurajare. Bărbaţii consideră că sexul reprezintă o dovadă a masculinităţii. De fapt, orice bărbat se vrea un Superman şi vrea ca şi partenera lui să aibă aceeaşi părere, prin urmare nu ezitaţi să îi comunicaţi prin cuvinte sau prin sunete ce vă place sau ce nu vă place.

Cunoaşteţi calităţile şi defectele partenerului

Doamnele trebuie să ştie că şi bărbaţii sunt frământaţi de complexe legate de fizicul lor. Trebuie să luăm lucrurile aşa cum sunt şi să ne dăm seama că, deşi nu sunt preocupaţi de siluetă la fel de mult ca doamnele, bărbaţii au şi ei complexele lor.

Cei mai mulţi bărbaţi sunt preocupaţi de condiţia lor fizică şi de siluetă sau îşi fac probleme în legătură cu căderea părului, de aceea şi de această dată au nevoie de înţelegere şi încurajări. Pentru a vă ajuta partenerul să depăşească micile sau marile sale complexe, nu aveţi de făcut decât să îi spuneţi ce vă atrage la el şi să îi dovediţi aceste lucruri cu gesturi de afecţiune.
În sfârşit, este foarte important ca femeile să ştie foarte bine că în general bărbaţii nu iartă infidelitatea. Un bărbat va ierta mult mai greu infidelitatea partenerei, spre deosebire de femei, care se dovedesc a fi mai iertătoare în această privinţă. Pentru că orice bărbat este în căutarea unei femei care să îi fie fidelă, dovediţi-i partenerului că sunteţi nu doar fidelă, ci şi loială. Fiţi de partea lui în faţa colegilor şi prietenilor şi, la nevoie, susţineţi-l. Partenerul dumneavoastră se va simţi în siguranţă şi va dovedi mai multă imaginaţie în relaţie, atât pe plan sentimental, cât şi sexual, şi va îndrăzni mai mult pentru că va avea încredere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbaţii şi temerile lor.
 Vizualizări articol: 825 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbaţii şi temerile lor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciuperci cu piept de porc şi mămăligă 4 porţii - 35 minute 800g ciuperci proaspete250g piept de porc afumat1 ceapă mare1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel3 linguri ulei50g parmezan200g mălai± sare, piper Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă... Citeşte