Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2008 - Anul XIII, nr. 3 (3684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bani mulţi

Potul de la loto, aproape de recordul istoric

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Adunat săptămână de săptămână încă de la finele lunii august, potul cel mare de la categoria I a tragerii loto 6/49 se apropie de recordul istoric.

Având în vedere reportul cumulat după tragerea de Revelion, nu mai puţin de 8,1 milioane de euro, şi faptul că fondul de câştiguri se suplimentează săptămână de săptămână funcţie de suma jucată, pentru tragerea de mâine, potul destinat celui care va ghici cele şase numere norocoase va depăşi ameţitoarea sumă de 9 milioane de euro.

Ar fi al doilea câştig din istoria loteriei, după cel de peste 10 milioane de euro, adjudecat în august 2007 de către un jucător din Călăraşi.

Dacă mâine, din nou, nimeni nu va ghici cele şase numere norocoase, foarte probabil, la următoarea tragere, vom avea un nou pot istoric.

Deloc de neglijat vor fi şi premiile de la categoria a II-a, destinate celor care ghicesc doar cinci din numerele extrase. Funcţie de numărul de câştigători, fiecare premiu al acestei categorii ar putea depăşi 30.000 de lei. 

50.000 de variante jucate la Suceava

Pentru tragerea loto 6/49 de Revelion, la agenţiile din judeţul Suceava s-au jucat în jur de 50.000 de variante de joc.

Cele mai multe au fost de tipul celor simple, însă nu au lipsit nici variantele complexe, cu mai mult de şase numere pe o variantă.

Chiar dacă nu au avut noroc la tragerea specială dintre ani, jucătorii din Suceava mai au o mare speranţă pentru mâine. Pentru fiecare variantă pe care au jucat-o, au primit câte un talon de participare la Tombola Anului Nou. La această tombolă, fiecare din cei 100 de jucători care vor avea norocul să fie extraşi din urne vor intra în posesia unui premiu de 10.000 de lei.

La tragerea loto 6/49 de mâine, preţul unei variante simple de joc a revenit la 4,4 lei, faţă de 6 lei, cât a costat la tragerea specială.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Potul de la loto, aproape de recordul istoric.
 Vizualizări articol: 572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Potul de la loto, aproape de recordul istoric1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Magarie pe fata trimis de
( 7 ian 2008, 10:01:33
Loteria e o hotie.Oameni buni nu va dati seama,chiar va fura pe fata.Toate biletele sunt monitorizate inainte.Calculatorul le arata ce numere nu s au jucat.DUPA CARE EI STIU CE AU DE FACUT CU BILELE........................ CONCLUZIA SI O SA VA DATI SEAMA CE MAGARIE E.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele economice la cuptor 30-35 bucăţi - 65 minute 1 kg carne tocată (amestec vită, porc)2 morcovi mari4 cepe mari2 căţei de usturoi1 leg. mărar1 leg. pătrunjel6-7 felii  de pâine3 ouă ± sare, piper Amestecaţi carnea tocată cu morcovii daţi pe... Citeşte