Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2008 - Anul XIII, nr. 3 (3684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Top

Show-urile lui Kylie şi filmul "4,3,2", cele mai tari evenimente londoneze

Show-urile lui Kylie Minogue şi filmul "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile" au fost incluse în topul celor mai importante evenimente artistice care vor avea loc la Londra în 2008, potrivit Evening Standard.

Astfel, cele şase concerte pe care diva pop le va susţine în perioada 26 iulie - 2 august la O2 Arena din Londra s-au clasat pe primul loc în top, biletele pentru acestea fiind deja epuizate. De asemenea, Kylie va concerta şi la Bucureşti, pe 17 mai.

Filmul "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", al regizorului Cristian Mungiu, s-a plasat pe locul 21 în topul realizat de londonezi. Filmul a avut premiera în Marea Britanie pe 4 ianuarie.

De asemenea, pe locul 33 în top a fost inclus concertul Shantel and Bucovina Club Orkestra, încă o reţetă succes din seria celor pe care muzica balcanică le-a înregistrat în Occident. DJ Shantel, pionierul "balkan clubbing-ului", pe numele adevărat Stefan Hantel, este un artist german cu origini în Bucovina. El îşi promovează în concertele de la Londra noul album, "Disko Partizani".

În topul primelor zece evenimente pe care londonezii trebuie să şi le treacă în agendă se mai numără expoziţia de fotografie a artistului rus Alexandr Rodcenko (2), piesa de teatru "The Vertical Hour" (3), pusă în scenă la Royal Court Theatre, show-urile de stand up comedy ale lui Chris Rock (4), concertul Portico Quartet & Basquiat Strings (5), expoziţia "Vanity Fair Portraits" (6), care cuprinde imagini de artişti precum Annie Leibovitz şi Mario Testino, omagiind celebra revistă, concertele la sitar ale lui Ravi Shankar (7), care în urmă cu 50 de ani realiza înregistrări alături de Yehudi Menuhin, concertul lui Judith Weir (8), filmul "Indiana Jones and the Kingdom Of The Crystal Skull" (9) şi concertul susţinut de Jack Johnson (10).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Show-urile lui Kylie şi filmul "4,3,2", cele mai tari evenimente londoneze.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Show-urile lui Kylie şi filmul "4,3,2", cele mai tari evenimente londoneze0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele economice la cuptor 30-35 bucăţi - 65 minute 1 kg carne tocată (amestec vită, porc)2 morcovi mari4 cepe mari2 căţei de usturoi1 leg. mărar1 leg. pătrunjel6-7 felii  de pâine3 ouă ± sare, piper Amestecaţi carnea tocată cu morcovii daţi pe... Citeşte