Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2008 - Anul XIII, nr. 3 (3684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Johnny Depp, cel mai profitabil actor pentru sălile de cinema

Actorul american Johnny Depp, starul seriei "Piraţii din Caraibe", a fost desemnat cel mai profitabil actor pentru proprietarii de săli de cinema în 2007, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat printre reprezentanţii industriei, informează hollywoodreporter.com.

Depp, care în 2007 şi-a lansat două filme, "Piraţii din Caraibe: La capătul lumii" şi "Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street", a fost desemnat cel mai profitabil actor, pentru al doilea an consecutiv, în urma unui sondaj realizat de Quigley Publishing Co.

Sondajul, realizat anual din 1932, cere proprietarilor de săli de cinema să realizeze un top 10 al starurilor care le-au adus cele mai multe încasări.

Will Smith, aflat în prezent pe marile ecrane cu drama SF "Legendă vie", s-a situat pe locul al doilea în top, acesta fiind urmat de George Clooney, Matt Damon, Denzel Washington, Russell Crowe, Tom Cruise, Nicolas Cage, Will Ferrell şi Tom Hanks.

Deşi filmul "Leii mor pentru miei" al lui Tom Cruise a fost un eşec de box office, recordul starului nu poate fi trecut cu vederea: a fost lider de top în şapte ani. Tom Hanks, Clint Eastwood, Burt Reynolds şi Bing Crosby au fost lideri ai acestui top de câte cinci ori.

Este pentru prima dată în ultimii 24 de ani când distribuitorii nu au inclus o femeie în acest top, în ciuda succesului unor actriţe precum Katherine Heigl ("Un pic însărcinată") şi Keira Knightley ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii").
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Johnny Depp, cel mai profitabil actor pentru sălile de cinema.
 Vizualizări articol: 669 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Johnny Depp, cel mai profitabil actor pentru sălile de cinema0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele economice la cuptor 30-35 bucăţi - 65 minute 1 kg carne tocată (amestec vită, porc)2 morcovi mari4 cepe mari2 căţei de usturoi1 leg. mărar1 leg. pătrunjel6-7 felii  de pâine3 ouă ± sare, piper Amestecaţi carnea tocată cu morcovii daţi pe... Citeşte