Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2007 - Anul XII, nr. 268 (3641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Top model

Claudia Schiffer este din nou, după 20 de ani, imaginea Chanel

Claudia Schiffer este imaginea Chanel, în cadrul unei noi campanii publicitare, la 20 de ani de la prima colaborare de acest gen dintre celebrul top model şi la fel de celebra casă de modă, informează Daily Mail

În urmă cu 20 de ani, când a fost aleasă de Karl Lagerfeld pentru a promova imaginea casei de modă Chanel, Schiffer era deja unul dintre modelele de top din lume.

Decizia de a fi iar imaginea Chanel coincide cu întoarcerea modelului german în lumea modei, după o absenţă care a urmat deciziei de a se ocupa de creşterea copiilor săi. Lagerfeld s-a ocupat personal de şedinţa foto, care a durat trei zile şi care a fost organizată săptămâna trecută, în sudul Franţei, la St Tropez. Schiffer va promova colecţia pret-a-porter pentru primăvară a casei Chanel.

Schiffer a pozat pe plajă în diferite ţinute, printre care s-au numărat o rochie de seară transparentă, un costum evazat all-in-one şi o jachetă albastră strânsă pe corp. O altă imagine o prezintă pe Schiffer, în vârstă de 37 de ani, ţinând în mână o paletă de pictor şi trasând cu penelul cuvântul Chanel pe spatele gol al unui model masculin. Schiffer a fost timp de cinci ani imaginea Chanel, fiind înlocuită în 1996, când look-ul „heroin chic” se afla în culmea gloriei. "Nu mă impresionează faptul că azi trebuie să arăţi ca un drogat pentru a fi cool", a declarat Schiffer în 1996.

„Claudia face parte dintr-o altă lume, altă modă, alt spirit, alt timp. Nu va fi uşor pentru ea să se schimbe. Nu mai are nevoie să fie model”, a declarat Lagerfeld în 2006. În 2002, Schiffer s-a căsătorit cu Matthew Vaughn, producătorul filmului „Jocuri, poturi şi focuri de arme”. Top modelul a ieşit din lumea modei după ce l-a născut pe fiul său Caspar, în 2003. În 2004, s-a născut al doilea copil al său, Clementine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Claudia Schiffer este din nou, după 20 de ani, imaginea Chanel.
 Vizualizări articol: 413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Claudia Schiffer este din nou, după 20 de ani, imaginea Chanel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei