Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 nov 2007 - Anul XII, nr. 263 (3637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cosmetică

Ritual pentru îngrijirea pielii uscate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Odată cu răcirea vremii, pielea se usucă şi îşi pierde puţin din elasticitatea conferită de hidratarea din timpul verii. Este deci timpul să vă răsfăţaţi puţin mai mult decât de obicei, pentru că adevărata frumuseţe începe cu un corp sănătos, hrănit din interior.
Pielea uscată este foarte uşor „agresată” de acţiunea apei, aşa că, până reuşiţi să-i redaţi elasticitatea, este indicat să faceţi doar un duş pe zi, care să nu dureze foarte mult şi care să nu fie nici prea fierbinte. La duş folosiţi săpunuri sau geluri special create pentru pielea sensibilă, superhidratante. Vă recomandăm să evitaţi folosirea săpunului de Marsilia, căci acesta are un nivel al PH-ului mult prea ridicat pentru pielea uscată. După duş, nu frecaţi pielea cu prosopul, ci încercaţi să vă ştergeţi delicat, tamponând-o. Momentul ideal pentru aplicarea unei loţiuni hidratante este atunci când pielea este complet uscată. Dacă nu aveţi prea mult timp la dispoziţie, optaţi pentru formulele hidratante sub formă de spray, mai uşor de aplicat şi care nu sunt grase, acestea fiind ideale dacă sunteţi nevoită să vă îmbrăcaţi imediat după ce ieşiţi de la duş.

Ritualul de hidratare

Obişnuiţi-vă să aplicaţi o loţiune hidratantă în fiecare zi şi în special după ce vă spălaţi pe mâini, masându-vă palmele şi degetele. Nici picioarele nu sunt mai puţin solicitate. Aşa că, după-amiaza sau seara când ajungeţi acasă, învăţaţi-vă să vă răsfăţaţi, masându-vă tălpile şi pulpele cu cremă sau loţiune care să conţină o formulă specială pentru picioare. Le veţi simţi mai uşoare, pielea va fi mai netedă ca niciodată, iar dumneavoastră vă veţi bucura de un moment plăcut de relaxare. Înainte de culcare, nu uitaţi să acordaţi întregului trup aceeaşi atenţie de care în mod obişnuit „se bucură” faţa dumneavoastră. Momentele dinainte de a vă băga în pat sunt cele mai potrivite pentru a aplica pe tot corpul o cremă mai grasă şi mai bogată decât produsele pe care le folosiţi în timpul zilei. După un astfel de ritual, dimineaţa, pielea dumneavoastră va fi netedă, plăcută la atingere şi parfumată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ritual pentru îngrijirea pielii uscate.
 Vizualizări articol: 463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ritual pentru îngrijirea pielii uscate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei