Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 nov 2007 - Anul XII, nr. 263 (3637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sprijin

Julia Roberts o ia pe Britney Spears sub aripa ei

Actriţa americană Julia Roberts a declarat că doreşte să o ajute pe Britney Spears să iasă din criza personală în care aceasta se află de aproape un an, timp în care cântăreaţa s-a făcut remarcată mai mult prin comportamentul excentric decât prin muzica sa, informează thisislondon.co.uk.

Julia Roberts, care are trei copii, Henry Daniel, în vârstă de patru luni, şi gemenii Hazel şi Phinnaeus, în vârstă de trei ani, a declarat pentru revista Vanity Fair că instinctul ei matern este foarte puternic.

Actriţa, care luna trecută a împlinit 40 de ani, spune că i-ar plăcea să o ia sub aripa ei pe turbulenta cântăreaţă Britney Spears.

"Văd şi aud ce se întâmplă cu Britney Spears şi tot ceea ce aş putea face ar fi să o mut în casa mea de oaspeţi şi să-i spun: «Okay, de azi înainte lucrurile vor sta altfel!» Şi să am grijă de ea", a spus Roberts.

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani s-a confruntat în ultimul an cu multe dificultăţi personale: a divorţat de Kevin Federline, a pierdut custodia celor doi copii ai săi în favoarea fostului soţ, a trecut prin mai multe cure de dezintoxicare fără efect şi a avut probleme cu justiţia americană, după ce a fost implicată în mai multe accidente rutiere. În plus, prestaţia dezastruoasă din timpul galei premiilor MTV Video Music de anul acesta i-au făcut pe mulţi critici să spună că Spears şi-a încheiat deja cariera. Totuşi, albumul său "Blackout", lansat pe 30 octombrie, a avut parte de critici, în general, pozitive.

Deşi cariera sa numără multe succese, Roberts spune că în prezent aspiră doar la rolul de mamă şi soţie: "Visul meu este să fiu împlinită şi să am o viaţă productivă de mamă şi soţie". "Cea mai mare răsplată a mea ar fi să-mi produc singură alimentele", a spus aceasta, adăugând că i-ar plăcea să aibă "propriul colţ creativ, chiar dacă se ocupă acolo doar de tricotat sau lucruri de acest gen".

Robert a mai declarat că ea şi soţul său, Danny Moder, cu care s-a căsătorit în 2002, nu intenţionează să mai aibă alţi copii: "În acest moment, viaţa mea cu ei (cei trei copii n.r.) este foarte amuzantă. Ai atât de multă energie şi vrei să investeşti la fel de multă energie în fiecare dintre ei... Şi sunt un trio minunat".

Julia Roberts, recompensată în 2001 cu premiul Oscar pentru rolul din "Erin Brockovich", îşi va lansa, luna viitoare, filmul "Charlie Wilson's War". Este vorba despre o dramă politică ce se desfăşoară în Afganistan în timpul ocupaţiei sovietice, în care Roberts joacă alături de Tom Hanks.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Julia Roberts o ia pe Britney Spears sub aripa ei.
 Vizualizări articol: 472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Julia Roberts o ia pe Britney Spears sub aripa ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei