Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 nov 2007 - Anul XII, nr. 263 (3637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Look

Accesorii pentru un machiaj perfect

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Dacă vreţi să obţineţi în fiecare zi un machiaj reuşit, care să facă invidios chiar şi cel mai cunoscut make-up artist, nu vă zgârciţi când cumpăraţi produsele şi accesoriile pentru frumuseţea dumneavoastră.
Aşa cum probabil aţi observat, pentru aplicarea fondului de ten, profesioniştii în arta machiajului folosesc de obicei un bureţel. Urmaţi-le exemplul, este accesoriul care vă va ajuta să obţineţi tenul de porţelan pe care vi-l doriţi. Uscat, un astfel de bureţel asigură o finisare foarte naturală a machiajului. Dacă, în schimb, îl umeziţi uşor, veţi reuşi să acoperiţi cu succes micile imperfecţiuni care vă deranjează şi care vă dau de obicei bătăi de cap. Cât despre pudră, aceasta trebuie aplicată cu ajutorul unei pensule. Pentru pudra corectoare şi cea transparentă, care se aplică pe toată faţa, pe gât şi pe decolteu, alegeţi o pensulă groasă. Pentru cea bronzantă, folosiţi o pensulă medie, iar pentru aplicarea fardului de obraz, optaţi pentru o pensulă mai mică.

Seducţie cât ai clipi

Privirea trebuie pusă mereu în evidenţă. Trebuie să acordaţi atenţie şi sprâncenelor, nu este suficient machiajul ochilor. Subliniaţi forma sprâncenelor trasând câteva linii scurte cu un creion dermatograf, apoi „domoliţi-le” cu ajutorul unei pensule speciale pentru sprâncene.
În ceea ce priveşte conturarea ochilor, cel mai des folosite „instrumente” sunt creionul dermatograf şi tuşul negru, dar trebuie să ştiţi că o simplă aplicare a unui creion dermatograf alb în colţul interior al ochiului va estompa orice urmă de oboseală, făcând ochiul să pară mai mare.
Vreţi să aveţi o privire languroasă, de vedetă de cinema, fără a vă pune însă gene false? Trucul este ca, înainte de a vă da cu rimel, să folosiţi cu încredere cleştele pentru gene, căci acesta contribuie la efectul de alungire şi volum pe care îl dau rimelurile „de ultimă generaţie”. Acest instrument trebuie folosit cu atenţie pentru că există riscul ca la o folosire mai dură să vă rupeţi genele, şi aşa fragile.
Aplicarea fardului de pleoape se face cu ajutorul unei pensule foarte fine, asta dacă nu cumva optaţi pentru un aplicator cu spumă pentru efecte foarte colorate.

Machiaj pentru o gură senzuală

Primul pas în machiajul buzelor este trasarea conturului cu ajutorul creionului dermatograf special pentru buze. Dacă nu săriţi peste această etapă, puteţi fi sigură că rujul de buze nu se va întinde. Foarte important este ca dermatograful cu care trasaţi conturul buzelor să aibă aceeaşi culoare şi aceeaşi nuanţă cu cea a rujului. Probabil aţi mai auzit acest sfat, însă nu strică niciodată să vă fie reamintit. În general, rujul este făcut în aşa fel încât să se aplice uniform pe buze, însă doamnele meticuloase care ţin la felul în care arată pot să utilizeze o pensulă pentru a obţine un machiaj perfect şi uniform al buzelor.
În final, pentru ultimele retuşuri ale machiajului, folosiţi cu încredere o pudrieră pentru a estompa luciul pielii şi nu ezitaţi să folosiţi un gloss pentru a reda strălucire chipului. Efectul este garantat.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accesorii pentru un machiaj perfect.
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accesorii pentru un machiaj perfect0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei