Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 oct 2007 - Anul XII, nr. 256 (3631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stil

Seducţia, arma secretă a oricărei femei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Mulţi consideră că puterea de seducţie este dată în primul rând de înfăţişare. Nimic mai neadevărat. Celebra Coco Chanel spunea că „o femeie trecută de patruzeci de ani nu mai este tânără, dar o femeie poate fi irezistibilă la orice vârstă”. Aceste cuvinte ilustrează perfect misterele ce se ascund în spatele seducţiei. În lumea seducţiei, unde nimic nu este raţional, umorul, tandreţea şi farmecul personal înseamnă mult mai mult decât un chip sau un corp frumos. Secretul pentru a deveni o „femeie fatală” este să lăsaţi în urmă criteriile de frumuseţe impuse de societate, să învăţaţi să vă iubiţi pe dumneavoastră însevă şi să îndrăzniţi să fiţi cine sunteţi. Dacă o femeie se simte frumoasă şi atrăgătoare, va emana prin toţi porii un tip de magnetism care va face toate privirile să se întoarcă.

Seducţia trebuie întreţinută

În egală măsură, femeile consideră că, dacă seduc un bărbat, acesta va rămâne mereu fascinat, fără a fi nevoie ca ele să mai depună vreun efort. Din nou greşit. În dragoste, nu trebuie niciodată să credem că ni se cuvine ce avem. Seducţia, atracţia, sentimentele se construiesc şi se întreţin în fiecare zi. Dorinţa, şi ea de genul feminin, este fragilă şi capricioasă. Şi urăşte rutina. Pentru a menţine sau a reînvia flacăra pasiunii este esenţial ca o femeie să îşi păstreze o aură de mister şi să îndrăznească să se joace în dragoste. Sunt câteva reguli de aur care, respectate, vă pot asigura că toată viaţa va fi o continuă lună de miere: învăţaţi să puneţi punctul pe „i”, nu vă neglijaţi, păstraţi-vă un spaţiu de libertate şi oferiţi-i celui de lângă dumneavoastră un astfel de spaţiu pentru ca relaţia să poată „respira”. În plus, nu lăsaţi să vă scape nici o ocazie de a vă surprinde partenerul: o schimbare de look, mici atenţii, întâlniri-surpriză, toate acestea îi vor menţine viu interesul. Şi nu se ştie, dar puteţi primi aceeaşi atenţie din partea lui.

Moda, importantă sau nu în seducţie?

La fel de falsă este şi ideea că pentru a avea mai mult succes în încercarea de a seduce, o femeie trebuie să fie în pas cu moda. De fapt, cel mai important este să găsiţi stilul care vi se potriveşte cel mai bine. Dacă o doamnă trecută de vârsta de 40 de ani adoptă stilul „fashion victim”, riscă să pară cu cel puţin zece ani mai bătrână. Cel mai bine este ca fiecare să caute în colecţiile actuale modele care li se potrivesc şi care le conferă o anumită eleganţă subtilă. Când mergeţi să vă cumpăraţi haine, puneţi accent pe calitate, nu pe cantitate: optaţi pentru materiale nobile, rafinate, alegeţi haine bine croite, care se potrivesc corpului dumneavoastră, chiar dacă acestea sunt mai scumpe. În ceea ce priveşte culorile, vă sfătuim să mizaţi pe nuanţele care vă scot în evidenţă trăsăturile, iar acum, în sezonul de toamnă, învăluiţi-vă în tonuri de violet, maro şi roşu. Optaţi pentru imprimeurile discrete, nu vă lăsaţi furată de cele ţipătoare sau foarte încărcate. În plus, trişaţi puţin şi puneţi-vă silueta în evidenţă cu ajutorul unei lenjerii intime care face ca rotunjimile nedorite să dispară ca prin minune. Astfel, veţi avea mereu o ţinută seducătoare şi vă veţi simţi foarte bine în propria piele. Iar încrederea în sine nu se va demoda nicicând.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seducţia, arma secretă a oricărei femei.
 Vizualizări articol: 637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seducţia, arma secretă a oricărei femei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei