Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 oct 2007 - Anul XII, nr. 248 (3623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

A adoptat numele soţului

Eva Longoria a devenit Eva Parker

"

Actriţa americană Eva Longoria, vedeta serialului de televiziune de succes "Neveste disperate", a decis să adopte numele de familie al soţului său, jucătorul de baschet francez Tony Parker, star al echipei San Antonio Spurs, potrivit eonline.com.

"Am adoptat numele şi îmi place la nebunie... Acum sunt o Parker", a declarat actriţa în vârstă de 32 de ani, pe când se afla la gala anuală caritabilă Padres Contra El Cáncer (Părinţii împotriva cancerului) care a avut loc la Los Angeles. "Îmi place fiecare sunet al lui (al numelui n.r.)... Îmi place tradiţia de a-ţi schimba numele (după căsătorie n.r.)", a mai spus actriţa.

Actriţa a povestit că în Texas, statul din care este originară şi unde ea şi Parker deţin o locuinţă, toată lumea o strigă "doamna Parker". "Este drăguţ să auzi acest lucru. Toată lumea este foarte respectuoasă acolo".

Tony Parker şi Eva Longoria s-au căsătorit în iulie, la un castel din Paris. Longoria, şi Parker, în vârstă de 25 de ani, s-au întâlnit în 2004, după un meci al celor de la San Antonio Spurs, la care actriţa venise însoţită de tatăl ei.

Recent, producătorul serialului "Neveste disperate" , Marc Cherry, i-a interzis Evei să rămână însărcinată pe durata filmărilor, pentru a evita schimbarea în ultima clipă a scenariul.

"Eu şi soţul meu suntem foarte entuziasmaţi să ne întemeiem o familie, însă vom mai aştepta un an, pentru că mi s-a interzis să rămân însărcinată. Până când îmi voi naşte primul bebeluş, mă voi concentra pe consolidarea relaţiei cu Tony", a precizat Eva.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eva Longoria a devenit Eva Parker.
 Vizualizări articol: 739 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eva Longoria a devenit Eva Parker0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei