Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 oct 2007 - Anul XII, nr. 248 (3623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ast[yi, la ProTv

"Cheeky Girls şi Lembit Opik vin la prima ediţie a ""Happy Hour"""

"

Cheeky Girls şi parlamentarul britanic Lembit Opik vor fi invitaţii primei ediţii a emisiunii "Happy Hour", care debutează luni, de la ora 17.45, la Pro Tv, informează televiziunea.

Prima ediţie a emisiunii prezentate de Cătălin Măruţă deschide larg porţile distracţiei alături de celebrele Cheeky Girls.

Monica şi Gabriela vin la "Happy Hour", în premieră pentru România, însoţite chiar de parlamentarul Lembit Opik, cel care a ţinut prima pagină a ziarelor de scandal din Marea Britanie după ce a recunoscut că are o relaţie cu Gabriela.

Cele două românce care au cucerit Marea Britanie vor face spectacol alături de Cătălin Măruţă, vor vorbi despre muzică, iubire şi implanturi cu silicon, în timp ce parlamentarul englezo-irlandezo-estonian va povesti despre viaţa în Camera Comunelor şi despre cum e să fii logodnicul unei Cheeky Girl.

Tot în prima ediţie a show-ului de la Pro Tv, Mădălin Voicu va păşi în platoul distracţiei, unde va avea ocazia să facă un schimb de experienţă: o discuţie cu parlamentarul Lembit Opik despre cum este atunci când viaţa politică şi cea artistică merg mână în mână şi dau nas în nas cu iubirea.

Celor două personalităţi li se va alătura şi Andra, care calcă pragul emisiunii "Happy Hour" pentru a vorbi despre cele mai recente proiecte muzicale ale sale.

Totodată, formaţia emisiunii "Happy Hour" va da tonul cântărilor live. "Sunt nişte nebuni frumoşi: Alina şi Mădălina, cele botezate Red Blonde, apoi, Alex, Papu, Laur, Vlad şi Oxi, adică alte figuri interesante care vor plăcea publicului, cu siguranţă", spune Cătălin Măruţă despre cei care îi vor ţine isonul, în fiecare emisiune.

În plus, din prima ediţie "Happy Hour" nu vor lipsi emoţiile. "Va fi o nebunie în care sper să antrenez pe toată lumea. Fără nici o îndoială, nu vor lipsi nici emoţiile mele!", a mai spus moderatorul.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Cheeky Girls şi Lembit Opik vin la prima ediţie a ""Happy Hour""".
 Vizualizări articol: 854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Cheeky Girls şi Lembit Opik vin la prima ediţie a ""Happy Hour"""0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei