Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 oct 2007 - Anul XII, nr. 248 (3623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Audiere

Britney Spears şi-a recâştigat dreptul de a-şi vizita copiii

"

Britney Spears şi-a recâştigat dreptul de a-şi vizita copiii, a căror custodie a fost încredinţată la sfârşitul lunii septembrie fostului său soţ, Kevin Federline, după ce a demonstrat că a îndeplinit o parte din cerinţele judecătorului care se ocupă de acest caz, informează people.com.

Joi, judecătorul care se ocupă de stabilirea custodiei celor doi copii ai fostului cuplu Spears - Federline a decis să-i retragă cântăreţei dreptul de a-şi vizita copiii, fără a da detalii despre motivele care au stat la baza acestei hotărâri.

Sâmbătă, Britney, în vârstă de 26 de ani, a fost fotografiată în maşina sa împreună cu cei doi copii. Alături de ea, pe scaunul din faţă, se afla persoana desemnată de judecător pentru monitorizarea acestor vizite.

În urmă cu două săptămâni, judecătorul a decis să-i retragă temporar custodia celor doi copii ai săi în favoarea fostului soţ, Kevin Federline. Cântăreaţa a obţinut ulterior dreptul de a-şi vizita copiii, Sean Preston, în vârstă de doi ani, şi Jayden James, în vârstă de un an, şi de a petrece o noapte pe săptămână cu aceştia în prezenţa unei terţe persoane.

Pe 8 august, Kevin Federline a cerut custodia unică a celor doi copii din cauza comportamentului excentric al cântăreţei, care ar putea pune în pericol viaţa acestora. După divorţul cuplului, finalizat în iulie, custodia copiilor a fost împărţită în mod egal între cei doi foşti soţi.

Potrivit avocatului cântăreţei, judecătorul Scott Gordon i-a reproşat lui Spears că a condus maşina fără a avea un permis valabil şi că nu s-a supus unor teste antidrog pentru a demonstra că nu mai ia substanţe interzise, încălcând astfel o decizie judiciară dată la mijlocul lunii septembrie.

O nouă audiere în procesul de stabilire a custodiei copiilor a fost programată pe 26 octombrie. Judecătorul a atenţionat-o pe Spears că, din cauza comportamentului turbulent afişat de ea în ultimul an, ar putea să piardă definitiv custodia copiilor.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britney Spears şi-a recâştigat dreptul de a-şi vizita copiii.
 Vizualizări articol: 686 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Britney Spears şi-a recâştigat dreptul de a-şi vizita copiii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei