Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 sep 2008 - Anul XIII, nr. 206 (3887)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clienţii Allianz-Ţiriac îşi pot plăti primele şi prin Internet banking şi direct debit

Clienţii Allianz-Ţiriac pot plăti, de la 1 septembrie, primele de asigurare la poliţele contractate prin utilizarea serviciilor de tip Intenet banking şi direct debit, după ce societatea a încheiat parteneriate cu mai multe instituţii bancare, a anunţat, luni, asigurătorul.

Compania a încheiat convenţii de debit direct cu UniCredit Ţiriac Bank, Volksbank România şi BRD, în timp ce pentru serviciul Internet banking au fost semnate convenţii cu UniCredit Ţiriac Bank şi BRD.

În plus, societatea a extins numărul punctelor de colectare în numerar sau cu cardul, care a ajuns la aproximativ 4.625 de puncte, se arată într-un comunicat al Allianz-Ţiriac Asigurări remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

Clienţii Allianz-Ţiriac vor putea plăti primele de asigurare în numerar la oricare dintre cele peste 800 de agenţii BRD Groupe Societe Generale, la ghişeele celor aproape 200 de unităţi UniCredit Ţiriac Bank, precum şi la peste 1.400 unităţi CEC Bank. La acestea se adaugă casieriile sucursalelor companiei şi automatele pentru plata facturilor cu cod de bare ROBO-BRD.

Clienţii asiguătorului au la dispoziţie, în total, aproape 2.800 de puncte pentru plăţile în numerar.

De asemenea, plata primelor de asigurare poate fi făcută prin intermediul celor 1.403 ATM-uri aparţinând BRD şi a celor 422 de ATM-uri UniCredit Ţiriac Bank.

"Până acum exista posibilitatea de a plăti primele de asigurare fie direct, la casieriile Allianz-Ţiriac sau intermediarului poliţei, fie prin transfer bancar, ceea ce în unele cazuri însemna drumuri la bancă şi timp pierdut pentru client. Se simţea nevoia dezvoltării unui sistem de plată a primelor care să ofere modalităţi alternative de plată moderne si comode", a declarat directorul de Vânzări şi Marketing al companiei, Ileana Cucoş.

Allianz-Ţiriac Asigurări este cea mai mare companie locală de profil, cu o cotă de piaţă de 18,07% pe piaţa asigurărilor generale la finele lunii iunie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clienţii Allianz-Ţiriac îşi pot plăti primele şi prin Internet banking şi direct debit.
 Vizualizări articol: 331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clienţii Allianz-Ţiriac îşi pot plăti primele şi prin Internet banking şi direct debit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei