Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mar 2016 - Anul XXI, nr. 70 (6183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ediţia a V-a

Concursul judeţean „Miss & Mister Bucovina”, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La  Shopping City Suceava se va desfăşura sâmbătă, 26 martie a.c., începând cu ora 17.00, cea de-a V-a ediţie a Concursului judeţean „Miss & Mister Bucovina”.

Concursul se circumscrie Campaniei „Vestitorii Primăverii”, care este organizată în perioada martie - aprilie 2016  de Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” Suceava, Asociaţia „ALECS GROUP” Suceava, Asociaţia Societatea pentru Egalitate de Gen „SEG” Suceava, Shopping City Suceava,  în parteneriat cu Palatul Copiilor Suceava, Direcţia pentru Sport şi Tineret a judeţului Suceava, M Style Dance Studio, Primăria Oraşului Liteni, Primăria Oraşului Dolhasca şi Ocolul Silvic Bisericesc Ilişeşti.

Evenimentul, care marchează 9 ani de activitate a ONG-ului EUROACTIV, constă în desfăşurarea fazei judeţene la care participă 15 perechi de tineri care au obţinut titlul de Miss & Mister Boboc la nivelul fiecărui liceu din judeţ.

Aşa cum anunţă organizatorii, şi-au confirmat participarea perechile finaliste de la unităţile şcolare: Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava, Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava, Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi şi Liceul Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei, Liceul cu Program Sportiv Suceava, Liceul Tehnologic „Oltea Doamnă” Dolhasca, Liceul Tehnologic „Iorgu Vârbav Liteanu” din Liteni şi Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret.

Concurenţii vor parcurge cinci probe alese de organizatori.

Invitatul special al evenimentului este Ada Alexandra Moldovan, cunoscută profesional ca ADDA de la Baladda Events Bucureşti.

Campania va continua în perioada 29-31 martie a.c. cu organizarea acţiunii „Prietenii naturii”, constând în plantarea de puieţi (puşi la dispoziţie de Ocolul Silvic Bisericesc Ilişeşti) de către voluntarii asociaţiilor implicate.

Campania „Vestitorii Primăverii” se va finaliza în luna aprilie a.c. cu organizarea acţiunii „Bucuria de a dărui”, care constă în donarea de alimente şi bunuri de folosinţă îndelungată unor familii aflate în dificultate din Liteni, judeţul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul judeţean „Miss & Mister Bucovina”, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Concursul judeţean „Miss & Mister Bucovina”, la Shopping City Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pomme rosti (tocinel elvețian) Acest preparat rustic, de origine elvețiană, este un fel de tocinel uriaș, pregătit ușor diferit, fără ou, dar absolut delicios. De regulă se face doar din cartofi, dar există numeroase variațiuni pe tema adaosurilor ce se pot asorta cu cartoful... Citeşte