Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mar 2016 - Anul XXI, nr. 51 (6164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ediţia a V-a

Premiile Naţionale pentru Poezie „Mircea Ivănescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia culturală „Artgothica” Sibiuşi Asociaţia Culturală „Direcţia 9”anunţă deschiderea înscrierilor pentru ediţia a V-a a Premiilor Naţionale pentru Poezie „Mircea Ivănescu”.

Premiile se acordă pe trei secţiuni:

1. Premiul „Mopete” pentru Manuscris- pot participa scriitori nedebutaţi în volum, indiferent de vârstă şi fără restricţii de apartenenţă la uniuni de creaţie sau alte organizaţii.

Concurenţii vor trimite între 30 şi 40 de poeme, culese cu diacritice, cu caractere Times New Roman, corp 12. Grupajul va fi trimis prin e-mail la adresaartgothica.sibiu@gmail.com, până la data de 1 mai 2016, de pe orice e-mail care nuconţine numele real al autorului.

Organizatorii vor confirma explicit recepţia e-mailului conţinând grupajul de poeme. Identitatea autorului poate fi solicitată doar după încheierea jurizării. Orice participant despre care se va constata, de către membrii Colegiului Director al Asociaţiei „Artgothica” Sibiu, că a furnizat, în e-mailul de înscriere în concurs, indicii despre identitatea sa, va fi descalificat.

E-mailurile de înscriere la concurs vor fi arhivate şi vor putea fi consultate, la cerere, de oricine este interesat.

Premiul constă în Diplomă (oferită de Asociaţia „Artgothica” Sibiu), Trofeul „Mopete” şi publicarea unui volum de poezie inedit al autorului la una dintre editurile partenere;

2. Premiul „Mircea Ivănescu” pentru Debut- condiţia de înscriere este ca volumul de debut să fi fost publicat în anul 2015. Pot înscrie volume în competiţie atât editurile, cât şi autorii.

Se vor trimite câte şase exemplare din volumul înscris, împreună cu datele de contact ale autorului, prin poştă cu confirmare de primire, pe adresa: SC Print Atu SRL, 550197 Sibiu, str. Turnului nr. 22, până la data de 1 mai 2016, data poştei.

Premiul constă în Diplomă (oferită de Asociaţia „Artgothica” Sibiu), Trofeul „Mircea Ivănescu pentru Debut” şi o sumă de bani;

3. Premiul „Mircea Ivănescu” pentru Poezie- condiţia de înscriere este ca volumul să fi fost publicat în anul 2015. Se vor trimite câte şase exemplare din volumul înscris, împreună cu datele de contact ale autorului, prin poştă, cu confirmare de primire, pe adresa: SC Print Atu SRL, 550197 Sibiu, str. Turnului nr. 22, până la data de 1 mai 2016, data poştei. Premiul constă în Diplomă (oferită de Asociaţia „Artgothica” Sibiu), Trofeul „Mircea Ivănescu pentru Poezie” şi o sumă de bani.

Nu pot participarea la concurs membrii Colegiului Director al Asociaţiei „Artgothica Sibiu” şi rudelor acestora de gradul 1.

Nominalizările vor fi anunţate pe site-ul asociaţiei, https://artgothica.wordpress.com/.

Juriul ediţiei din acest an este alcătuit din: Radu Aldulescu - preşedinte, membri fiind Mioara Bahna, Ștefan Ioan Ghilimescu, Dan Herciu, Felix Nicolau.

Trofeele sunt executate din ceramică de artistul plastic Niu Herişanu, iar festivitatea de decernare a premiilor va avea loc în cadrul Festivalului de Poezie „Artgothica” 2016.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiile Naţionale pentru Poezie „Mircea Ivănescu”.
 Vizualizări articol: 1491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premiile Naţionale pentru Poezie „Mircea Ivănescu”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de icre cu griș Este unul dintre aperitivele care pot fi făcute ”la urgență” acasă, dacă avem oaspeți care se anunță în scurt timp. Este posibil ca uneori preparatul să iasă un pic prea sărat, dacă icrele folosite au un conținut mare de sare, așa... Citeşte