Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iun 2008 - Anul XIII, nr. 132 (3813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amânare

Concursul Internaţional de Canto Joseph Schmidt se va desfăşura la toamnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea de-a doua ediţie a Concursului Internaţional de Canto Joseph Schmidt, manifestare programată pentru a se desfăşura la Suceava, în intervalul 9 - 14 iunie a.c., a fost amânată pentru la toamnă.

Baritonul Andras Chiriliuc, preşedintele Asociaţiei Joseph Schmidt şi directorul artistic al concursului, ne-a adus la cunoştinţă faptul că, din motive independente de voinţa organizatorilor, manifestarea, al cărei principal organizator este Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, va avea loc în perioada 1-10 octombrie a.c.

 

Preşedinte de onoare, directorul Operei de Stat din Viena

Cea de-a doua ediţie a Concursului Internaţional de Canto Joseph Schmidt (competiţie deschisă tuturor tinerilor interpreţi cu vârsta maxima de 35 de ani, de orice naţionalitate şi orice tip de voce), organizat pentru a onora şi celebra memoria marelui tenor Joseph Schmidt (născut în Bucovina, la Davideni - Storojineţ, în anul 1904), care va avea ca locaţie de desfăşurare Auditoriumul Joseph Schmidt din incinta Universităţii „Ştefan cel Mare”, anunţa (cel puţin pentru perioada de desfăşurare 9 - 14 iunie a.c.) prezenţa la Suceava a unor distinse personalităţi muzicale.

Ca preşedinte de onoare al ediţiei din acest an figurează directorul Operei de Stat din Viena, Ioan Holender, iar ca preşedinte maestra di canto Coca Botez.

Juriul internaţional al manifestării viza la rândul său nume prestigioase: soprana Kathleen Mc. Calla (care a cântat pe scenele lumii alături de Placido Domingo, Jose Carreras şi Mauro Augustini), preşedintele Operaclick Italia, dr. Danilo Boaretto şi dr. Michael Macek de la Baron Artists Management din Viena.

 

Lista înscrierilor rămâne deschisă

Dacă s-ar fi desfăşurat acum, ediţia din acest an a concursului ar fi fost integrată programului Zilelor Universităţii sucevene, moment aniversar pentru împlinirea a 45 de ani de învăţământ superior la Suceava.

Aşa cum a precizat baritonul Andras Chiriliuc, chiar dacă manifestarea s-a amânat, „structura programului rămâne în mare parte aceeaşi, iar concurenţii, deja anunţaţi, vor fi automat invitaţi şi înscrişi în competiţie”.

El a făcut totodată  sublinierea că „lista înscrierilor rămâne deschisă până la data de 10 septembrie 2008”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul Internaţional de Canto Joseph Schmidt se va desfăşura la toamnă.
 Vizualizări articol: 564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Concursul Internaţional de Canto Joseph Schmidt se va desfăşura la toamnă3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FELICITARI trimis de
( 7 iun 2008, 13:08:17
Un eveniment extraordinar acest Concurs international de canto.Felicitari d-nului Chiriliuc pentru ideea minunata !!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei