Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 dec 2011 - Anul XVI, nr. 299 (4897)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Pufoaica de vară

Cea mai pupăcioasă perioadă din an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Apropo, v-aţi făcut pregătirile pentru sărbătorile ce se apropie în fuga cea mare ? Nu mă refer la mesele de Crăciun şi de Revelion, ori la alte aprovizionări cu crăpelniţe abundente şi cu udături bazate pe ţuică şi vin, ci la obraji.

La obraji, la cele două fese faciale mă refer. Vi le-aţi pregătit cum se cuvine, pentru a fi pupaţi şi răspupaţi în această pupăcioasă perioadă? V-aţi eliminat aspectul neplăcut al eventualelor puncte negre şi coşuri, le-aţi hrănit cu loţiune tonifiantă, le-aţi ridicat standardele de frumuseţe cu creme de la „Garnier” şi „Vichy”, pentru a avea un aspect cât mai apropiat de înălţimea evenimentului ?

Dar pupătoarea, pe ea v-aţi antrenat-o în paralel, fiindcă nu se poate concepe să fii pupat, fără să întorci, la rândul tău, cu o lovitură de rever, pupătura? V-aţi făcut un mic control stomatologic, pentru ca vreo carie să nu saboteze elanul pupăcios ? V-aţi cumpărat trucurile obişnuite – apă de gură, sprayuri, dropsuri mentolate - pentru menţinerea unei respiraţii proaspete ?

Se cunoaşte că este inevitabil să pupăm şi să fim pupaţi de sărbători, dar ar fi o enormă naivitate să punem mare preţ pe sinceritatea pupăturilor. La fel cum se întâmplă în perioada Paştelui, pupăturile conţin aproape sută la sută făţărnicie, de parcă ar fi exteriorizarea unei bacterii bucale. Desigur, mai sunt şi excepţii.

Iar urările care le acompaniază sunt şi ele cam pe acelaşi calapod, Ne urăm până la saturaţie să ne sufoce sănătatea, fericirea şi prosperitatea, ne urăm împlinirea tuturor dorinţelor – nu doar a unora dintre ele, ci a tuturor dorinţelor – ne urăm cât mai multe feluri de progres, fiindcă tare-s multe şi felurile astea de progres, bată-le norocul.

Parcă ce te costă să debitezi toate urările copiate de pe ilustratele de sezon? Nimic! Dacă la fiecare urare, ar trebui să scoatem un leu din buzunar sau măcar 50 de bani, s-ar aşterne de sărbători cea mai mare tăcere pupativă.

Şi nu ştiu dacă ar avea cineva ceva de pierdut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cea mai pupăcioasă perioadă din an.
 Vizualizări articol: 2154 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Cea mai pupăcioasă perioadă din an5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei