Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 dec 2011 - Anul XVI, nr. 299 (4897)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Serbare

Elita şcolii sucevene, premiată de conducerea IŞJ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Peste 300 de elevi din judeţul Suceava, cu rezultate deosebite la concursurile şcolare naţionale şi internaţionale, în afară de olimpiadele şcolare, au fost premiaţi de către conducerea Inspectoratului Şcolar Suceava.

Evenimentul a avut loc ieri la Conacul Domnesc, unde au participat aproape 700 de invitaţi, elevi, profesori, directori de şcoli, reprezentanţi ai comunităţii locale şi judeţene.

„Serbarea performanţei şcolare” a fost evenimentul în care elita şcolii din judeţ a fost premiată, iar la acţiune au fost invitaţi Filarmonica „Mihail Jora” din Bacău şi soliştii Theodore Coresi, Florin Mariş Hinsu şi Florina Carmen Mariş Hinsu, care au susţinut un concert de Crăciun. De asemenea, trupa „Ritm Dans” de la Palatul Copiilor din Suceava, pregătită de profesoara Mihaela Schiotis, a prezentat un moment coregrafic.

Inspectorul şcolar general, Petru Carcalete, a declarat că „la eveniment au fost invitaţi doar elevii care au obţinut premiile I, II şi III la concursurile şcolare naţionale şi internaţionale, altele decât olimpiadele”. Fiecare elev invitat a găsit la masa la care a fost aşezat câte un glob personalizat, o distincţie simbol pentru performanţa sa. De asemenea, toţi elevii au participat la o tombolă şi fiecare dintre ei a primit câte un premiu.

 

Cinci olimpici internaţionali

Evidenţiaţii evenimentului, care au primit diplome şi cupe, au fost premianţii de la concursurile internaţionale, precum şi sportivii câştigători ai competiţiilor europene, balcanice sau mondiale. Cinci olimpici internaţionali - Constantin Popa, olimpic internaţional la geografie, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni, pregătit de profesorul Marcel Porof, Marie Sabine Ţăranu, olimpică internaţională la limba română, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, pregătită de profesorul Gheorghe Cîrstian, Alexandra Clara Căşuneanu, de asemenea olimpică internaţională la limba română, tot de la „Petru Rareş” şi pregătită de acelaşi profesor Gheorghe Cîrstian, Mihai Cârjă, olimpic internaţional la română, fost elev al Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”, pregătit de profesoara Domnica Oniga, şi Vlad Petru Morozan, elev la Colegiul Militar Liceal „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, olimpic internaţional la Olimpiada de Ştiinţe pentru juniori - sunt elevii judeţului aplaudaţi la scenă deschisă de toţi cei prezenţi la „Serbarea performanţei şcolare”.

De asemenea, IŞJ a premiat şi 23 de elevi sportivi din Suceava care au obţinut premii la competiţii sportive internaţionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elita şcolii sucevene, premiată de conducerea IŞJ.
 Vizualizări articol: 2571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 10 voturi
Elita şcolii sucevene, premiată de conducerea IŞJ4.1510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(19 dec 2011, 11:22:56
Alergând prin pustiul imaginii false despre sine
Omul nu vede că diferenţele sociale nu-s etanşe
Ne “mascăm” statulul prin conturi şi alte vizuine
Şi ne place să ne amăgim că suntem în alte branşe

Totu-i challenging , de fapt , şi cool .. gustă !
Eşti în aceeaşi ciorbă cu .. oricine , ( e cool şi asta )
Chiar dacă omul cu care interacţionezi te dezgustă
Vine o vreme (poate) când pentru el te va lăsa nevasta

Amestecul lumilor poate conduce la confuzii asfixiante
Sunt mişcări şi oameni din alt film , uneori ( parcă )
Păturile sociale nu-s etanşe (ba dimpotrivă , au adânci fante)
Diversitatea-i frumoasă când se consumă-n aceeaşi barcă
2.   ... trimis de
(19 dec 2011, 13:05:49
felicitari participantilor. La fel de multe felicitari si pentru premiantii care nu au mai avut loc in sala .....copii care au participat la concursuri nationale din calendarul MECTS dar care, din pacate si nu stim din ce motive nu au fost invitati sa se bucure alaturi de colegii lor si nici nu sunt evidentiati in alt mod.

sunt convinsa ca acesti copii vor citi articolul si se vor intreba cu ce au gresit si de ce ei nu au fost prezenti. La ora actuala singura motivatie pentru a mai face ceva este zambetul si bucuria copiilor cu care lucram. Din pacate copiii mei, premiati la Bucuresti si care au reprezentat judetul SV, azi vor fi tristi ....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei