Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mar 2016 - Anul XXI, nr. 70 (6183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Domnule Director al Spitalului Municipal Rădăuţi,

Vă adresez această scrisoare în urma modalităţii dvs. de a răspunde la întrebările jurnalistei cotidianului Monitorul.

Da, Domnule Director, se pare că nu ştiţi sau doriţi să alegeţi prin selecție numai ceea ce vă este convenabil.

Sunt sigură că nu ştiţi că a fost nevoie de 40 de minute de aşteptare înainte de a fi consultată, şi asta s-a întâmplat în urma sesizării unei persoane apropiate familiei mele.

Mă întreb cum se procedează în cazul unui bolnav ce suferă de altă afecţiune mai puţin gravă şi nu de un accident vascular. Subliniez aspectul că personalul mediu de la urgenţe a informat medicul despre un posibil accident vascular. Sunt sigură că sunteţi în cunoştinţă de cauză despre consecinţele unui accident vascular.

Speculaţi în răspunsul Dvs. despre aspectul că fetele mele au solicitat condiții de spitalizare mai bune. Da, este adevărat, dar solicitarea a avut motivaţia ca măcar una din ele să poată rămâne cu mine peste noapte. Este oare o solicitare absurdă?? Şi ştiţi foarte bine că nu aceasta este esenţa sesizării pe care am făcut-o, ci promptitudinea, atitudinea şi nepăsarea cu care am fost tratată. Vă garantez, Domnule Director, că am un adânc respect faţă de medici şi faţă de cadrele medii care-şi tratează pacienţii cu respect şi am cunoscut destul de multe persoane, dar în cazul meu nu am găsit cuvinte care să caracterizeze acest mod de comportament, ca timp de 24 de ore medicul să nu-şi viziteze pacientul.

Este de neînţeles ca medicul să spună răspicat că el face vizita pacienţilor doar când doreşte şi că oricum din punctul dumnealui de vedere nu ar fi fost motiv de internare, ceea ce investigaţiile din Iaşi infirmă total. Cum caracterizaţi motivația medicului că internarea mea a fost doar un act de cavalerism din partea dumnealui?

De asemenea, nu înţeleg modul cum este organizată activitatea acestei secţii, astfel ca un alt medic să nu poată consulta toţi pacienţii, indiferent cine a făcut internarea, şi asta în condiţiile în care sunt patru medici pe secţie. Este absurdă întrebarea mea, de ce nu s-a găsit măcar unul care să verifice starea mea? Este foarte trist cum sunt trataţi pacienţii în unitatea pe care o conduceţi, dar cred că este direct proporţional şi cu modul cum ați tratat acest subiect.

 

Cu respect, Silvia Frunză

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Domnule Director al Spitalului Municipal Rădăuţi,.
 Vizualizări articol: 2042 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Domnule Director al Spitalului Municipal Rădăuţi,5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pomme rosti (tocinel elvețian) Acest preparat rustic, de origine elvețiană, este un fel de tocinel uriaș, pregătit ușor diferit, fără ou, dar absolut delicios. De regulă se face doar din cartofi, dar există numeroase variațiuni pe tema adaosurilor ce se pot asorta cu cartoful... Citeşte