Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 apr 2015 - Anul XX, nr. 87 (5899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rezultate obţinute de elevii Colegiului „Alexandru cel Bun” la Concursul Naţional de Limba Engleză QUEST

Concursul Naţional de Limba Engleză QUEST, aflat la a VI-a ediţie, s-a desfăşurat şi în acest an la Baia Mare, judeţul Maramureş, în ziua de 6 aprilie. Concursul este cuprins în Calendarul Activităţilor Educative Naţionale 2015, poziţia A8/14.

Colegiul „Alexandru cel Bun” a fost reprezentat cu cinste, premianţii au primit diplome şi premii în bani (Premiul I). Este vorba despre: Slevoacă Voichiţa - clasa a IX-a – Premiul II, Oanea Diana – clasa a X-a – Premiul II, Tiron Ioana – clasa a X-a – Menţiune, Leancă Bogdan – clasa a XI-a – Premiul I, Boca Octavia şi Miroş Bianca – clasa a XI-a – Premiul II, Onuţu Cosmin şi Tiron Andrei – clasa a XII-a – Menţiune.

Organizatorii - Inspectoratul Şcolar al Judeţului Maramureş şi Colegiul Tehnic „George Bariţiu” - au fost din nou gazde perfecte, au oferit condiţii de cazare foarte bune la Hostel Mara, iar primirea participanţilor a fost călduroasă ca în fiecare an. Există acolo un grup de profesoare de limba engleză extrem de implicate care ne-au ajutat mereu să ne simţim ca între prieteni: Daniela Chinde, Claudia Stainer, Manuela Conea. Premierea mult aşteptată a adunat elevii şi cadrele didactice în Centrul de Documentare şi Informare, un spaţiu util, dotat şi amenajat la standarde europene.

Primăvara era prezentă la Baia Mare, cireşii şi magnoliile în floare, oraşul respira intens prospeţime prin verdeaţa prezentă pretutindeni. În Centrul Vechi iepuraşii şi ouăle multicolore vesteau sărbătorile pascale, grupul de elevi s-a bucurat de soare şi de multă căldură. Participarea la concurs a fost susţinută de Asociaţia Părinţilor ASPA GH şi încurajată de doamna director Mihaela Ursaciuc.

Profesor Brînduşa Luminiţa Cîmpan

Colegiul „Alexandru cel Bun”

Gura Humorului, judeţul Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezultate obţinute de elevii Colegiului „Alexandru cel Bun” la Concursul Naţional de Limba Engleză QUEST.
 Vizualizări articol: 1726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezultate obţinute de elevii Colegiului „Alexandru cel Bun” la Concursul Naţional de Limba Engleză QUEST0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Escalop domnesc După tradiția satului românesc, astăzi încep „Joile domnești”, timp de nouă săptămâni la rând, cu interdicții ce trebuie respectate. În Joile domnești nu se iese cu plugul în câmp, căci e pericol... Citeşte