Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 apr 2015 - Anul XX, nr. 87 (5899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Profil de olimpic naţional

Un elev al Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Suceava a obţinut locul I la Olimpiada Naţională de Educaţie tehnologică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre olimpicii Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Suceava a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Olimpiadei de Educaţie tehnologică, etapa naţională, organizată, în acest an, la Hunedoara. Este vorba despre elevul Rafael Beniamin Barac Bologa, din clasa a V-a B, îndrumat de profesorul Silviu Suliţă. Competiţia a cuprins două probe, respectiv o probă teoretică şi una practică, cea din urmă oferindu-i elevului sucevean posibilitatea să-şi devanseze contracandidaţii şi să ocupe locul I cu media finală de 94,50.

Potrivit conducerii Şcolii Nr. 1, „Rafael şi-a construit un profil de învingător încă din anii precedenţi, participând la mai multe competiţii sportive şi obţinând un număr impresionant de medalii la judo, devenind chiar campion naţional în două etape. <Minte sănătoasă în corp sănătos> este dictonul pe care Rafael îl reconfirmă în acest an şcolar, în care, şi la etapa judeţeană a Olimpiadei de matematică, a obţinut o binemeritată menţiune”.

Despre Olimpiada de Educaţie tehnologică, Rafael spune că i-a oferit cele mai puternice şi frumoase emoţii din viaţa lui, dar şi posibilitatea de a observa comportamentele celorlalţi competitori, de a cunoaşte un oraş încărcat de istorie, de a-şi îndeplini un vis, acela de a fi cel mai bun dintre cei foarte buni.

„Rezultatul excepţional al elevului Rafael Beniamin Barac Bologa a venit, în mod firesc, după luni bune de muncă alături de profesorul său, fiind încurajat şi supravegheat îndeaproape de familie. Disciplina Educaţie tehnologică l-a ajutat să-şi dezvolte logica, să observe cu mai multă atenţie realitatea din jurul său, să fie foarte atent la detalii, să acumuleze multe informaţii utile şi, evident, să-şi dorească să participe la olimpiadele din anul şcolar următor pentru care nici în vacanţă nu încetează să lucreze”, mai spun reprezentanţii şcolii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un elev al Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Suceava a obţinut locul I la Olimpiada Naţională de Educaţie tehnologică.
 Vizualizări articol: 2962 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un elev al Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Suceava a obţinut locul I la Olimpiada Naţională de Educaţie tehnologică5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Escalop domnesc După tradiția satului românesc, astăzi încep „Joile domnești”, timp de nouă săptămâni la rând, cu interdicții ce trebuie respectate. În Joile domnești nu se iese cu plugul în câmp, căci e pericol... Citeşte