Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 apr 2015 - Anul XX, nr. 87 (5899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Zilele Adler, la USV, cu Wes Wingett

Vineri, 17 Aprilie 2015 (12:35:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea din Suceava va găzdui pe 19 și 20 aprilie evenimentul „Zilele Adler la USV cu Wes Wingett”, doctor în psihologie și psihoterapeut practician.

Acesta va prezenta la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava conferința „Principiile adleriene și provocările vieții” (duminică, ora 10.00, Aula Corpului E) și va anima workshop-ul „Înțelegerea copiilor și tinerilor prin ilustrațiile lor” (duminică, ora 14.00, sala E118), destinat tinerilor.

Luni 20 aprilie, în intervalul 13:00 – 17:00, va avea loc workshopul destinat consilierilor școlari și profesorilor „Înțelegerea copiilor și tinerilor prin ilustrațiile lor”, sala A112.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zilele Adler, la USV, cu Wes Wingett.
 Vizualizări articol: 1745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zilele Adler, la USV, cu Wes Wingett0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Das Adler Familie trimis de
(17 apr 2015, 20:14:55
Pot să vin și Io* la conferență?
2.   Comentariu trimis de
(17 apr 2015, 22:48:51
Nu cred că-i despre vulturi, dar te poate ajuta să înțelegi niște acte întocmite de ”prietenii” tăi, căci cea mai mare descoperire a lui este complexul de inferioritate și mai ales efectul invers al acestuia.
2.1  RE: Comentariu trimis de
(18 apr 2015, 01:39:50
M-am pricepit ce vrai să zâci. Adicătelea complexul ăsta de inferioritate, prezent la o largă paletă de subiecți humanoizi, se adresează psihoterapeutului spre directă tocmire. Sângurii care nu urmează algoritmul științific sunt sergenții-majori de miliție și magistrații școliți în ritm de fast-forward pe la Sfredelu Haret, Româno-keniană sau Dunărea din Aval.
La aiștea cică, o dată cu Licențierea de Ziua a Șaptea sau absolvirea Magna Cum Fraude a factoriei de boacteri, li se înfige câte un par în cur, croit din lemn de esență tare și care să reprezinte simțul onoarei profesionale și al mândriei apartenenței la casta TÂMPIȚILOR ce au parvenit, în loc să fie aruncați de pe stânca tarpeiană sau în râpa spartană a bicisnicilor.

Să vezi pe urmă, după înfigerea mândriei în kur, cum complexul de inferioritate devine ditamai marotă egomaniacă de superioritate!
Să-i vezi pe urmă pe bouleni cum se înfoaie, se înroșesc la față în tonul dermei kurului unei maimuțe capucin și încep să se behăie pe ei:
„ - Bey, tu știi cine sunt EU?”

„- Da, știu cine ești! Un BOU CU TALANGĂ care, în alte vremuri, ai fi meritat cel mult să fii măturător prin curtea vreunei uzine mecanice.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Escalop domnesc După tradiția satului românesc, astăzi încep „Joile domnești”, timp de nouă săptămâni la rând, cu interdicții ce trebuie respectate. În Joile domnești nu se iese cu plugul în câmp, căci e pericol... Citeşte