Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2008 - Anul XIII, nr. 18 (3699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scrisoare deschisă

Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi, Ministerului de Interne(dlui ministru David),Consiliului Judeţean Suceava, Prefecturii Suceava

Vă scriu în numele unui grup de şoferi care trebuie să îndure zilnic calvarul de a trece pe sub podul CFR de la intrare în Şcheia, jud. Suceava. E infernal ce se întâmplă acolo, gropile sunt mai multe ca pe câmp, apa inundă zilnic, bătaia de joc a responsabililor e imensă. Nimeni nu face nimic, doar au acoperit în toamnă câteva gropi cu asfalt, care a ţinut exact până la prima ploaie. De ce? Evident, asfaltul a fost de proastă calitate şi restul de bani s-a împărţit, între muncitori, şefi s.a.m.d..

 Vă rog să vă gândiţi că locuim în Uniunea Europeană şi nu în Africa Centrală, avem responsabilităţi şi drepturi, iar noi, simplii cetăţeni, plătim taxe, roviniete scumpe ...doar ca să ducem maşinile în service, ca să ne stricăm suspensiile şi roţile. De ce? De ce nu luaţi măsuri? Nu ajunge că avem cele mai rele drumuri din Europa, mai mult, cele mai periculoase, cu gropi şi canale, de multe ori neiluminate? Ce trebuie să facem? Să riscăm amenzi penale şi să blocăm drumul până vin domnii directori responsabili(a se citi iresponsabili)? Să informăm Comisa Europeană pentru fiecare groapă din carosabil, că la noi nimeni nu vrea să îşi facă treaba? Daţi-ne sfaturi sau mai bine faceţi ceva domnilor, că suntem gata să intrăm în Cartea recordurilor cu insolenţa cu care suntem trataţi de către autorităţi.

Solicităm deschis dlui director al Companiei de Drumuri şi Autostrăzi să intervină şi să îşi facă treaba, solicităm deschis dlui ministru de Interne să facă o anchetă referitoare la siguranţa circulaţiei în zona respectivă, solicităm autorităţilor judeţene, dlui prefect şi dlui preşedinte al CJ să facă lobby pe lângă cei responsabili să se schimbe situaţia, altfel vom involua mereu, mereu.

Gândiţi-vă şi la şoseaua de centură a Sucevei, distrusă şi pe care o parcurg zilnic sute de maşini. Dacă s-au făcut lucrări de alimentare cu apă a unor cartiere din Suceava, nu trebuie ca terenul să fie adus în stare iniţială? Închei prin a vă întreba: dacă se întâmpla astfel în vreo altă ţară UE, care erau urmările? Aşteptăm un răspuns public din partea autorităţilor cărora se adresează scrisoarea noastră deschisă, tot prin intermediul presei. Vă mulţumim!

 

Şoferii nedoritori de cratere în asfalt

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisoare deschisă.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scrisoare deschisă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciuperci cu piept de porc şi mămăligă 4 porţii - 35 minute 800g ciuperci proaspete250g piept de porc afumat1 ceapă mare1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel3 linguri ulei50g parmezan200g mălai± sare, piper Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă... Citeşte