Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 221 (5428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Chevrolet lansează noi sisteme de conectare

Chevrolet vrea să se remarce în tehnologiei inovatoare în materie de comunicare, informare şi utilizăre intuitivă. Toamna aceasta marca americană lansează două versiuni noi ale acestui sistemului MyLink, cu şi mai multe funcţii şi chiar mai atrăgătoare pentru consumatori. Construite în jurul unui ecran tactil color, de înaltă rezoluţie, de 7 sau 8 inch, acesta permit utilizatorilor să acceseze conţinuturile media selecţionate, stocate în dispozitivul lor portabil.

Versiunea de bază a sistemului Chevrolet MyLink este disponibilă împreună cu niveluri de echipare selecţionate, pentru modelele Chevrolet Aveo şiTrax, precum şi pentru autovehiculul compact Cruze. Acesta are un ecran tactil color de 7 inch, de înaltă rezoluţie, şi poate stoca informaţiile pentru până la cinci smartphone-uri simultan.

În cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Chevrolet a prezentat un nou sistem MyLink ce dezvoltă şi mai mult aceste funcţii.

Ecranul tactil de 7 inch al acestuia include un meniu îmbunătăţit, pe bază de pictograme. În afara interfeţei digitale şi a funcţiei integrate de recunoaştere vocală, acest sistem va oferi sinteza vocală a textului, permiţându-le utilizatorilor să asculte sms-urile primite pe smartphone .

Acest sistem nou va fi oferit cumpărătorilor celor mai recente versiuni ale modelului Chevrolet Cruze, Orlando şi noului Camaro. În funcţie de gamă, nivel de echipare şi piaţă, acesta poate include un sistem de navigaţie integrat cu acoperire europeană integrală.

Cu ajutorul tehnologiei MyLink utilizatorii pot accesa aplicaţiile dedicate pentru smartphone, precum aplicaţia de navigaţie BringGo, disponibilă pentru cumpărătorii sistemului MyLink de bază. BringGo poate fi cumpărat din magazinele de aplicaţii iTunes şi Google Play la un preţ de pornire de numai 49,99 €.

Traseele sunt afişate pe hărţi 3D şi proiectate pe ecranul tactil a sistemului MyLink.

Datorită capacităţii aplicaţiei de a stoca hărţile în smartphone, utilizatorii au acces la locaţii şi instrucţiuni pas cu pas chiar şi atunci când semnalul telefonului este slab. Informaţiile actualizate din trafic asigură date în timp real, cum ar fi rapoarte detaliate referitoare la incidente şi oferă trasee alternative, pentru evitarea blocajelor din trafic.

Între timp, două aplicaţii gratuite pentru dispozitive mobile, TuneIn şi Stitcher, ajută utilizatorii să asculte în timp real posturile de radio locale, internaţionale şi online sau podcast-urile lor preferate direct la bordul autovehiculului Chevrolet.

TuneIn conectează ascultătorii la o  reţea internaţională de 70.000 de posturi de radio, iar Stitcher le permite să îşi creeze propriile posturi personalizate, la cerere, sau îi ajută să descopere emisiuni noi în virtutea preferinţelor lor radiofonice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet lansează noi sisteme de conectare.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chevrolet lansează noi sisteme de conectare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei