Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 136 (5343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Toyota este în fruntea topului Best Global Green Brand 2013

Toyota confirmă pentru al treilea an consecutiv poziţia de lider constant în cadrul raportului anual Interbrand „Best Global Green Brands” 2013. Metodologia cheie a raportului determină decalajul dintre performanţele de mediu ale unei companii şi practicile de mediu actuale. Potrivit companiei japoneze „peste 10.000 consumatori din întreaga lume au recunoscut Toyota nu numai pentru angajamentul pe care şi l-a asumat în vederea obţinerii poziţiei de lider în materie de responsabilitate faţă de mediul înconjurător, ci şi pentru investiţia în produse cu adevărat inovatoare”.

În prezent, vânzările de autoturisme hibride Toyota şi Lexus la nivel mondial sunt de 5,22 milioane de maşini, rezultând astfel o reducere estimată a emisiilor de CO2 cu aproximativ 35 milioane de tone.

La nivel mondial, Toyota se află într-un ciclu de lansare a produselor pe o durată de trei ani, care, până la finalul anului 2015, va introduce 21 de modele hibride noi şi modernizate. Oferta pentru clienţii europeni include 12 modele hibride Toyota şi Lexus .

Actualmente, autoturismele hibride reprezintă 18% din vânzările totale pentru Toyota Motor Europe.

 În 2015, Toyota intenţionează să comercializeze autoturismul hibrid cu tehnologia celulei de combustibil pe bază de hidrogen.

Toyota Motor Manufacturing United Kingdom (TMUK) este prima unitate de producţie a companiei din străinătate şi prima uzină de autoturisme din Marea Britanie care a primit certificarea IS0 14001 pentru sistemele sale de management de mediu. În 2011, cel mai mare parc de panouri solare din Marea Britanie racordat la o unitate industrială a fost realizat la TMUK şi are în componenţă 16.800 panouri solare. La capacitate maximă, parcul solar poate furniza suficientă energie pentru construirea a aproximativ 7.000 maşini pe an.

Anul trecut, s-a redus emisia de CO2 cu peste 3.700 tone, deoarece reţeaua de dealeri Toyota din Marea Britanie şi-a micşorat amprenta de carbon cu 15%.

În România, numărul total al unităţilor hibrid Toyota şi Lexus vândute este de 638, din care Toyota Prius 179 de unităţi, Yaris Hybrid 64 de unităţi, Auris Hybrid 71 de  unităţi, iar gama de modele Lexus cu sistem hibrid de propulsie 324 unităţi.

Noul Toyota Auris Touring Sport Hybrid se va alătura familiei hibridelor comercializate in Romania, începand cu luna iulie a acestui an.

Toyota România îşi propune ca până în anul 2015, un procent de 15% din totalul unităţilor vândute să fie modele hibrid.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toyota este în fruntea topului Best Global Green Brand 2013.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toyota este în fruntea topului Best Global Green Brand 20130.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei