Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 nov 2012 - Anul XVII, nr. 261 (5166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opel Combo își redefinește propriile valori

Opel va introduce anul viitor ultima evoluție a familiei de furgonete Combo. Noua generaţie oferă soluţii inteligente în segmentul de furgoane compacte. Este disponibilă într-o gamă extinsă de variante, prevăzută cu tehnologie avansată, caracterizată printr-un consum redus de carburant şi un nivel optim de funcţionalitate.

Acesta se bazează pe modelul de furgon Doblò, creat prin colaborarea mărcii Opel cu partenerul său Fiat.

Versiunea panel van este disponibilă acum în două variante de ampatament, 2.755 mm sau 3.105 mm, ce conferă o lungime totală a autovehiculului de 4,39, respectiv 4,74 metri. Noul Opel Combo este disponibil şi în varianta versatilă autoturism-furgon, cu cinci sau şapte locuri şi caroserie cu panouri sau vitrată.

Pentru a asigura accesul uşor la spaţiul de marfă, variantele de furgon pot fi comandate opţional cu una sau două uşi glisante.

Versiunea de autoturism este dotată standard cu două uşi glisante şi hayon. Modelul oferă un volum de încărcare de până la 3.800 de litri, în varianta cu ampatament scurt (cu scaunul complet rabatat) şi 4.600 de litri, la versiunea cu ampatament mai lung. Astfel modelul Combo oferă cel mai mare volum de încărcare din cadrul ambelor clase.

Noul Opel Combo este disponibil cu cinci variante de motorizare: patru motoare diesel şi unul pe benzină. Gama de motoare diesel cuprinde unităţile 1.3 CDTI şi 1.6 CDTI, fiecare dezvoltând o putere de 90 CP, precum şi o variantă 1.6 CDTI cu puterea de 105 CP şi unitatea deosebit de performantă 2.0 CDTI, care dezvoltă o putere de 135 CP. Motorul de 1,4 litri, pe benzină, dezvoltă o putere de 95 CP.

Motoarele pe benzină şi varianta diesel 1.3 CDTI sunt dotate cu o transmisie manuală cu cinci trepte de viteză, iar unităţile CDTI mai puternice sunt prevăzute cu o transmisie manuală cu şase trepte de viteză. Toate sistemele de propulsie sunt disponibile opţional cu funcţia Start/Stop, care reduce suplimentar consumul de carburant şi nivelul emisiilor poluante.

Chiar şi varianta de bază a noii generaţii Combo include un număr mare de echipamente standard, cum ar fi închiderea centralizată, servo-direcţia, coloana de direcţie reglabilă în înălţime şi adâncime, geamurile cu acţionare electrică şi scaunul şoferului reglabil în patru direcţii (opţional este disponibilă şi posibilitatea reglării în înălţime), precum şi un airbag pentru şofer, sistem de frânare cu ABS şi un kit pentru repararea pneurilor.

Varianta de autoturism Combo este disponibilă cu nivelul de echipare Essentia, Enjoy sau Cosmo.

Printre dotările opţionale se numără telecomanda pentru închiderea centralizată, geamurile spate cu acţionare electrică şi airbaguri laterale în faţă. Dar, indiferent de tipul de caroserie sau de nivelul de echipare ales, în mod sigur noul Opel Combo va fi la acelaşi nivel ridicat în ceea ce priveşte raportul calitate/preţ precum este în domeniul eficienţei absolute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel Combo își redefinește propriile valori.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel Combo își redefinește propriile valori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei