Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 sep 2012 - Anul XVII, nr. 215 (5120)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opel Astra are acum o gamă completă

Opel a definitivat familia de vehicule compacte din noua generație Astra. Marca germană își extinde dotările modelului său cel mai bine vândut şi titrat din segmentul C, noua gamă devenind astfel mai sportivă şi mai variată. Aspectul elegant la exterior şi la interior subliniază aerul sportiv şi punctele forte din punct de vedere tehnic ale gamei de modele compacte.

Gama Astra este acum completă, cuprinzând noua versiune sedan, modelul cu cinci uşi, Sports Tourer station wagon şi modelul GTC coupé cu trei uşi, precum şi versiunea de top, sportiva OPC.

Noul Astra OPC cu motor pe benzină de 2,0 litri, cu turbocompresor şi sistem de injecţie directă se poate deja comanda. Acesta promite distracţie maximă la volan. Dezvoltând o putere de 280 CP şi generând un cuplu maxim de 400 Nm, modelul Astra OPC nu este numai cel mai puternic autovehicul Astra dezvoltat până în prezent, dar cuplul de 200 Nm pe litru este unul maxim în segmentul compact. De asemenea, este cel mai rapid model Astra de până acum: poate atinge 250 km/h şi accelera de la 0 la 100 km/h în doar 6,0 secunde.

Începând din toamna acestui an se va putea comanda şi cel mai rapid autovehicul Astra cu motor diesel produs vreodată: noul motor 2.0 BiTurbo CDTI ce dezvoltă o putere de 195 cp şi generează un cuplu impresionant de 400 Nm. Fiind alimentat de două turbocompresoare care funcţionează în tandem, acest motor asigură și pentru versiunile Astra cu cinci uşi, Sports Tourer şi GTC un nivel superior de performanţă, împreună cu un consum redus de carburant.

Noua gamă Astra oferă o varietate largă de sisteme de propulsie, ce caută să satisfacă cele mai exigente gusturi, de la cel mai eficient motor Astra din punctul de vedere al consumului de carburant (3,7 l/100 km), 1.7 CDTI ecoFLEX (110 cp şi 130 cp), la cel mai puternic motor diesel Astra - noul BiTurbo CDTI de 195 cp și până la cel mai puternic motor Astra din istoria modelului, Astra OPC, cu o putere de 280 cp.

La acestea se adaugă versiunile pe GPL de 1,4 litri iar de la începutul anului 2013, gama se va îmbogăţi în urma lansării noii generaţii de motoare pe benzină cu injecţie directă ECOTEC SIDI cu cilindree de 1,6 litri şi supraalimentare, care asigură nu numai un consum extrem de redus și un nivel de putere superior, de până la 200 cp. 

Modelele Astra reprezintă o componentă cheie a mărcii.

Aproximativ o treime din toate autovehiculele Opel vândute sunt modele Astra. Opel se află acum la cea de-a zecea generaţie de autovehicule din clasa compactă şi la cea de-a patra generaţie a modelului Astra, care a atras peste 700.000 de clienţi din toată Europa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel Astra are acum o gamă completă.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 352 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel Astra are acum o gamă completă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei