Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mai 2012 - Anul XVII, nr. 112 (5017)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

BMW M135i, noua sportivă de top a clasei compacte

BMW aduce în atenție o versiune de performanță pe noul Seria 1. Potenţialul modelului M135i este reflectat de dotările personalizate de design exterior şi interior. Detaliile caroseriei sunt specifice pentru un automobil conceput să gestioneze cerinţele aerodinamice asociate cu situaţii de condus dinamic şi de înaltă performanţă.

La partea frontală se remarcă prizele largi de aer necesare pentru a îndeplini cerinţele de răcire ale motorului superperformant cu şase cilindri dispuşi în linie, ale componentelor auxiliare şi ale frânelor supradimensionate. Caracterul competitiv al maşinii se poate observa şi în flapsurile tridimensionale ale prizelor de aer exterioare, un detaliu inspirat din motorsport. Aceste prize de aer ocupă spaţiul rezervat proiectoarelor de ceaţă de la celelalte versiuni ale variantei BMW Seria 1 în trei uşi. Acestea sunt separate prin bare orizontale de culoare Ferric Grey metalizat - un detaliu de design care distinge automobilele BMW M Performance.

Profilul lateral este accentuat de elementele metalice BMW Individual Shadow Line, capacele oglinzilor retrovizoare în culoare Ferric Grey, pragurile laterale conturate special şi jantele M de 18 ţoli, din aliaj uşor şi cu design double-spoke. Bara spate, a cărei parte inferioară este finisată în nuanţă Dark Shadow metalizat, include şi cele două ţevi de eşapament.

Acest motor îmbunătăţeşte varietatea de propulsoare disponibile pentru noul model compact BMW Seria 1 cu trei uşi. În acelaşi timp, este o componentă esenţială a portofoliului care poziţionează automobilele BMW M Performance în vârful segmentului de performanţă. BMW M135i este propulsat de un motor cu şase cilindri dispuşi în linie, cu tehnologie M Performance TwinPower Turbo care este cunoscută pentru performanţele spontane şi turaţiile ridicate. Acest motor de 3,0 litri furnizează o putere maximă de 320 CP la 5.800 rpm. Acest nivel impresionant este obţinut pe fondul unui cuplu maxim de 450 Nm, care este disponibil pe un interval al turaţiilor cuprins între 1.300 şi 4.500 rpm.

BMW M135i sprintează de la 0 la 100 km/h în doar 5,1 secunde (transmisie automată: 4,9 secunde) şi atinge o viteză maximă de 250 km/h limitată electronic. Consumul mediu de combustibil de 8,0 litri (transmisie automată: 7,5 litri)/100 km, iar nivelul de emisii CO2 este de 188 grame (transmisie automată: 175 grame) per kilometru.

Tehnologia suspensiei, specifică modelului, permite ca BMW M135i să exploateze performanţele motorului foarte puternic, iar conducătorului să experimenteze o dinamică remarcabil de sigură şi de entuziasmantă. Graţie controlului individual al suspensiei şi sistemelor de amortizare, precum şi reglajelor specifice ale punţii faţă, automobilul BMW M Performance are posibilitatea să răsplătească şoferul cu caracteristici de condus deosebit de sportive. În plus, sistemul Variable Sports Steering (direcţie sport variabilă) oferă un răspuns mai rapid în viraje.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW M135i, noua sportivă de top a clasei compacte.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
BMW M135i, noua sportivă de top a clasei compacte5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei