Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 sep 2010 - Anul XV, nr. 216 (4507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Chevrolet Captiva Facelift se pregătește să debuteze la Paris

Chevrolet va lansa cea mai puternică ofensivă de noi modele din istoria sa la un salon auto european. Patru premiere mondiale sunt suficiente motive pentru ca marca americană să suscite interes din partea publicului, care va putea vedea în care și oase noile Aveo, Cruze Hatchback și Orlando. Alături va sta și Captiva Facelift, singurul SUV al gamei care primește numeroase îmbunătățiri estetice și tehnice.

Lansarea în Europa versiunii restilizate Captiva este prevăzută pentru primăvara anului 2011. Modelul va fi livrat cu patru motorizări, două versiuni – cu 5 și 7 locuri, și sistem de tracțiune integrală. Designul este modelat în ton cu noile tendințe estetice observate la Chevrolet, însă există și elemente distincte care îi conferă un stil dinamic și practic.

Noul Captiva păstrează avantajele oferite de dispunerea flexibilă, tip amfiteatru, a celor trei rânduri de scaune, care permit transportarea a până la şapte pasageri.

Modelul Captiva şi-a atras numeroşi fani prin designul său exterior încă de la lansarea sa în 2006, iar noua generaţie aduce o îmbunătăţire a acestuia. Se pot remarca și un număr de trăsături care conturează ţinuta sa atletică: capota motorului cu o formă nouă, sculpturală şi ascuţită, o nouă grilă a radiatorului, de dimensiuni mai mari, prevăzută cu două prize de aer, sigla Chevrolet amplasată cu mândrie în mijloc, farurile îndrăzneţe şi semnalizatoarele de direcţie integrate în oglinzile retrovizoare exterioare.

Orientate înspre aripile din faţă, prizele de aer laterale au acum o formă mai ascuţită pentru a scoate în evidenţă caracterul sportiv al modelului Captiva, iar profilul autovehiculului de la montanţii A în spate este unul atrăgător, caracterizat printr-o linie a aripilor elegantă, ascendentă. Caroseria este evidenţiată perfect de noua paletă de culori pentru exterior şi de pasajele pronunţate ale roţilor care permit utilizarea unor jante cu dimensiuni între 17 şi 19”.

Schimbări majore pot fi remarcate şi sub noua capotă a mașinii, cu nu mai puţin de patru motoare noi puternice, echipate standard cu o nouă gamă de transmisii manuale sau automate cu şase trepte de viteză pentru mai multă putere şi o călătorie lină. Noua gamă de motoare, care include două unităţi pe benzină şi două variante turbodiesel, integrează numeroase tehnologii avansate pentru obţinerea unui echilibru optim între performanţă şi consum redus de carburant.

Prin introducerea noului motor pe benzină V6, cu o cilindree de 3 litri şi o putere de 258 CP, prevăzut cu sistem de injecţie directă şi sincronizare variabilă a supapelor, noul Captiva va fi unul dintre cele mai puternice SUV-uri compacte de pe piaţă, iar noile unităţi diesel de 2,2 litri, prevăzute cu turbocompresor şi sistem de injecţie common rail vor dezvolta o putere de 163 sau 184 CP.

Unitatea pe benzină de 2,4 litri, cu doi arbori cu came în chiulasă şi sincronizare variabilă a supapelor completează noua gamă de motoare, dezvoltând o putere nominală de 171 CP. Atât motoarele turbodiesel de 2,2 litri, cât şi varianta pe benzină de 2,4 litri pot fi comandate cu tracţiune pe puntea faţă şi tracţiune integrală.

Şasiul la Captiva Facelift a fost adaptat pentru a spori dinamismul autovehiculului, pentru a îmbunătăţi performanţele la virare, caracteristicile antiruliu şi cele ale suspensiei. Modelul Captiva oferă un nivel optim de siguranţă prin intermediul sistemelor standard de control electronic al stabilităţii (ESC), control al tracţiunii (TCS) şi de asistare la frânare (BAS), precum şi al airbagurilor frontale, laterale şi de tip cortină.

La bordul acestui SUV, şoferul şi ceilalţi pasageri se vor bucura de un spaţiu interior generos, cu spaţii de depozitare printre cele mai apreciate din clasa sa şi cu două configuraţii ale scaunelor: 5 sau 7 scaune.

Noul interior optimizat este prevăzut cu o serie de noi finisaje şi materiale, inclusiv noile tapiţerii ale scaunelor şi elementele decorative interioare, cu un aspect de lux şi o textură plăcută la atingere. Inginerii de design au utilizat în mod eficient câteva dintre elementele întâlnite la alte modele noi Chevrolet, precum lumina de fundal de culoarea gheţii cu nuanţă albastră şi designul curbat al planşei de bord care se întinde înspre uşile şoferului şi pasagerului faţă, creând o senzaţie de cabină dublă.

Captiva Facelift este echipat cu sistemul de asistare la pornirea în rampă, care previne alunecarea în spate a autovehiculului la pornirea în rampă şi o frână de parcare electrică, care asigură un spaţiu suplimentar pentru depozitarea mai multor articole în consola centrală, inclusiv două suporturi pentru pahare de 1 litru.

Sistemul audio include o mufă Aux-in, port USB şi conexiune Bluetooth. În plus, pasagerii se vor bucura de o experienţă audio deosebită graţie tehnicii acustice îmbunătăţite care reduce zgomotul cauzat de drum, vânt şi motor. Modelul Captiva poate fi comandat cu un sistem de navigaţie cu ecran tactil şi cameră video pentru mers înapoi în vederea asistării la parcare.

Captiva oferă numeroase caracteristici de SUV la un preţ avantajos: motoare puternice, dar eficiente, tracţiune integrală, spaţiu generos şi versatilitate pentru maxim şapte pasageri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet Captiva Facelift se pregătește să debuteze la Paris.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Chevrolet Captiva Facelift se pregătește să debuteze la Paris5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei